Öne Çıkanlar Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Üsküdar CHP haziran ayı aylık toplantısı …

CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI “AYLIK BASIN TOPLANTISI” Özçağdaş ;  Her ay düzenli olarak yerel basınımızla bir araya geliyoruz. Haziran ayında da birlikteyiz, ben çok faydasını ve yararını görüyorum dedi. Her ay bir üst düzey yönetici misafir ediyoruz, Üsküdar’ı  analizini yapmaya çalışıyoruz dedi. Toplantıya Üsküdar Belediyesi Meclis toplantısı gündem maddelerinin analizi ile başlandı. CHP Üsküdar gurubunun maddelere hayır ve evet demelerini tek tek açıklandı. CHP Genel başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen yapılan çalışmalar hakkında basına bilgi verirken, İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ilçe de bulunan 20 bin konutu bir hafta içerisinde ziyaret ettiklerini tüm Üsküdar ilçe sakinleri ile sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alışverişin de bulunduklarını dile getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, konuşmasın da gençler le görüşmeler yaptık, gençlerimizi uzun uzun dinledim. Cumhuriyet halk partisine oy verenler vardı tabi ki ama daha çok oy vermeyenlere öncelik tanıdım. Amacımız gençler ne istiyor. Bunları öğrenmek istedik. Liselerde ve üniversitelerde sorunlarını sorduk, çözüm olarak ne yapabiliriz onları tartıştık. Gökçen; genç işsiz ne yaşıyor; ortaya üç temel başlık çıktı, eğitim, istihdam ve özgürlük üç başlık adı altında gençlerin sorunları toplanıyor dedi. Gençlerimiz okulunu bitirmeden daha eli ekmek tutmadan hayata borçlu başlıyor. Eğitim alırken aynı anda borçlanıp okul bittikten sonra işsiz kalıp, kvk hacizcinin geldiği bir Türkiye’de yaşamak istemiyorlar söylerine devam etti Gökçen; kiralar çok artmış durumda, gençler cemaat yurtlarına mahkûm olmasın istiyoruz, devlet yurtların da cumhuriyet yurtlarında kalsın istiyoruz. Temel projelerimiz den birkaç tanesi bunlar dedi. Bazı çocuklar iyi beslenemediği için Türkiye de bodur ve obezite olan gençlerimiz ve çocuklarımız var aile destek projesi ile bu yoksulluğu bitireceğiz, üreten bir Türkiye üretim ekonomisine geçeceğiz dedi.  Temmuz ayı kurban Bayramı sebebiyle aylık buluşma Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Kent Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183