Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi YGS Petrol 13 Bin Kişi ŞAAİR

Bu haber kez okundu.

ÜNER “HASADINIZ BOL VE BEREKETLİ OLSUN”

“Bende bir çiftçi çocuğuyum. Üretmenin emeğini ve değerini bilirim” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çiftçilerin talepleri üzerine Toprak Mahsulleri Ofisi’nin ilçede alım çalışmalarına başlamasını sağladı. TMO Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp konuya dair bilgilendirmeyi Başkan Mesut Üner’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda yaptı.

Çiftçiler ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda Çatalca AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur, ​Büyükçekmece İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semih Çakar, İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, TMO Tekirdağ Şube Müdür Yardımcısı Barış Şentürk, TMO Tekirdağ Şube Ziraat Mühendisi Nuray Kaplan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Yağlı Tohumlar Koop. Başkanı Hüsmen İlhan, Tarım Kredi Kooperatifi Yetkilisi Köksal Civil’de konuşmacı olarak yer aldı.

ÜRETMENİN VE EMEĞİN DEĞERİNİ BİLİRİM

Çiftçilerle karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda Başkan Mesut Üner, “Bende bir çiftçi çocuğuyum. Üretmenin emeğini ve değerini bilirim. Tarlada her türlü zorluğu çeken çiftçilerimizin isteği ilçemizde TMO olmasıydı. AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Aslan ve MHP İlçe Başkanımız Halit Tuncay Uğur ile birlikte gerekli temaslarımızı yaptık. TMO Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp Ankara’dan gelerek ilçemizde başladıkları alım çalışmaları hakkında siz değerli çiftçilerimize bilgilendirmelerde bulunuyor. Bizler,emeğini alın terine katık eden siz değerli çiftçilerimiz için çalışmaya ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hayırlı, bol ve bereketli hasatlar diliyorum” ifadeleriyle tüm çiftçilere hayırlı hasatlar diledi.

Toplantıda, TMO’nun 6 Temmuz itibariyle Çatalca’da buğday alımlarına randevulu bir şekilde başlayacağı belirtilirken, üreticilerin gerek ilçedeki TMO’ya gerekse lisanslı depolara başvurabilecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183