Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Üner'den çatalca'ya müjdeler var

Çatalca’ya son dört yılda kazandırılan hizmetler sadece Çatalca’da değil tüm bölge halkının takdirini ve alkışını kazanırken Başkan Mesut Üner ilçeye efsane hizmetler kazandırmakla yetinmeyerek çözüm bekleyen tüm kronik sorunlara çözüm odaklı çalışmalarıyla da gönüllerde taht kurdu.

İLÇENİN KRONİK SORUNLARI BAŞKAN MESUT ÜNER İLE TARİH OLUYOR

Her geçen gün yepyeni hizmet ve müjdelerle ilçe halkını buluşturan Başkan Mesut Üner’in bu defa verdiği müjde Çiftlikköy, Binkılıç ve Karacaköy mahallerine dair oldu.

Daha önce belde vasfı taşıyıp, şu anda mahalle vasfı taşıyan Çiftlikköy, Binkılıç ve Karacaköy mahalleleri artık orman haklarından, köyden mahalleye dönen diğer orman köyleri gibi yararlanmaya başlıyor. Bir düğer müjdeli haber ise Hallaçlı, Gümüşpınar, Aydınlar, Karamandere, Yaylacık ve Binkılıç mahallelerine geldi. Hallaçlı, Gümüşpınar, Aydınlar, Karamandere, Yaylacık ve Binkılıç mahallelerindeki 163 adet tarımsal amaçlı parselin, Orman Genel Müdürlüğü'ne tahsisleri kaldırılarak ilgili yasalar gereği kullanıcılarına kiralanması ya da satılmasının önü açıldı.

Böylesine önemli müjdeler ilçe halkında büyük bir sevinç yaşatırken, Çatalca halkı Başkan Mesut Üner’i adeta gerek sahada gerekse sosyal medyada tebrik yağmuruna tuttu. Böylelikle Çatalca’ya hizmet yolunda baş döndüren tempoda çalışıp efsane hizmetlerin kazandırılması yolunda ilçe tarihine geçen adımlar atan Başkan Mesut Üner, bir kronik sorunu daha çözümle kavuşturmuş oldu.

İLK GÜN Kİ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

İlçe halkını yakından ilgilendiren müjdeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bugün Ana Okulu & Kreş projemizin temelini sizlerle attıktan sonra, aynı gün iki önemli müjdeyi sizlerle paylaşmanın sevincini yaşıyorum. Müjdelerimizin ilki; daha önce belde vasfı taşıyıp, şuanda mahalle vasfı taşıyan Çiftlikköy, Binkılıç ve Karacaköy mahallelerimiz, orman haklarından, köyden mahalleye dönen diğer orman köylerimiz gibi yararlanmaya başlıyor. Müjdelerimizin ikincisi ise Hallaçlı, Gümüşpınar, Aydınlar, Karamandere, Yaylacık ve Binkılıç mahallelerimizde bulunan 163 adet tarımsal amaçlı parselin, Orman Genel Müdürlüğü'ne tahsisleri kaldırılarak ilgili yasalar gereği kullanıcılarına kiralanması ya da satılmasının önü açıldı. Hayırlı olsun. Bu önemli sorunların çözümünde emeği geçen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca'ya ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanımız Yusuf Aslan'a şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim. Çatalca’mıza hizmet yolunda ilk gün ki aşkla çalışmalarımıza devam edip ilçemiz tarihine geçen hizmetler kazandırırken, birer birer kronik sorunlarımızı çözmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183