Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller 23 Ekim fındık fiyatları!

Bu haber kez okundu.

Ünal: Şişli'de değişim zamanı geldi

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, parti olarak kuruluş ayarlarına dönme kararı aldıklarını ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de belirttiği gibi 81 ilde her seçim bölgesinde kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Türk siyasetinin kutuplaşma siyasetinden kurtulması için milletimizin önüne güçlü bir seçenek sunacağız” dedi.

“ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİM”

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana ‘önce ülkem ve milletim sonra partim’ anlayışıyla hareket ettiğini belirten Ünal şunları söyledi:

“Önceliğimiz her zaman milletimizin çıkarları oldu, ülkemiz oldu. Bundan sonra da bu çizgide devam edeceğiz. Şurası bir gerçek ki ittifak siyaseti Türk demokrasisine yaramıyor, kutuplaşmayı körüklüyor, halkın asıl sorunlarının konuşulmasını engelliyor. Geride kalan seçim sürecinde bir kez daha gördük ki, ikiye bölünmüş Türkiye manzarasında milletimizin hiçbir gerçek sorunu gündeme bile gelmedi. Bu kısır döngüden çıkmamız lazım.”

ŞİŞLİ’DE DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Şişli’de de kendi adayıyla yarışa girmeye hazırlandığını kaydeden Ünal, yoğun bir kampanya dönemi için çok boyutlu bir hazırlık içinde olduklarını bildirdi. Ünal şöyle konuştu:

“Şişli’yi 25 yıldır aynı parti ve aynı zihniyet yönetiyor. 25 yılın sonunda gelinen nokta ortada, Şişlili her gün hayatında bu acı gerçeği yoluyla kaldırımıyla temizliğiyle imarıyla yeşil alanıyla yaşıyor. Artık değişim zamanı gelmiştir. İYİ Parti Şişli’de değişimin öncüsü olacak ve yepyeni bir belediyecilik anlayışının temsilcisi olarak hemşerilerimizin huzuruna çıkacak. Kuruluş ayarlarına dönen İYİ Parti, Şişli’de de üçüncü yolun, aklın, bilimin ve sağduyunun temsilcisi olarak yarışacak. Şimdiden söyleyebilirim ki sadece Şişli’nin değil tüm Türkiye’nin konuşacağı proje ve yeniliklerle geliyoruz.” Fidan Uğur/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183