Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi YGS Petrol 13 Bin Kişi ŞAAİR

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de “iletişim” konuşuldu

Ümraniye Belediyesi aralık ayı kültür ve sanat ajandası sanatseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Söyleşilerden konferanslara, seminerlerden tiyatro gösterilerine, panellerden sergilere kadar onlarca program Ümraniyelilerin beğenisine sunuluyor. Her yaştan izleyiciye hitap eden programlar farklı kültür merkezlerinde gerçekleştiriliyor.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir program düzenlendi. Haber Spikeri Mehmet Aydın, “Hayatım İletişim/Her Şey İletişimle Başlar” adlı söyleşiyle Ümraniyeli sanatseverlerle bir araya geldi. Her şeyin iletişimle başlayıp iletişimle devam ettiğine vurgu yapan Aydın; iletişim hataları, iletişimsizlik, konuşma fobisi, özgüvenin önemi, doğru telaffuz ve öfkeyi kontrol etme gibi önemli konuları ele aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183