Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediyesi işsizlik sorununa çözüm buluyor

2. Ümraniye İstihdam Fuarı başladı. İlki geçen yıl düzenlenen ve yüzlerce vatandaşın iş sahibi olmasına vesile olan fuara bu yıl farklı sektörlerden 97 işletme katılıyor. Kurulduğu günden bu yana binlerce insana iş bulan ve bu anlamda ekonomiye önemli katkı sağlayan İstihdam Merkezi bu yıl da iş arayan vatandaşlarla işçi arayan işletmeleri bir araya getiriyor.

Santral Etkinlik Alanı’ndaki dev çadırda kurulan 2. Ümraniye İstihdam Fuarı’nın açılışı nedeniyle bir program düzenlendi. Programa katılan İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, İŞKUR Ümraniye Müdürü Zeynep Demir ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu birer konuşma yaparak, fuarı düzenleyen Ümraniye Belediyesi’ne ve fuarda yer alan işletmelere teşekkür etti.

Başkan İsmet Yıldırım da açılışta bir konuşma yaptı. Yıldırım: “İstihdam pandemi şartlarından dolayı bütün ülkelerin problemi. Biz ülke olarak pandemide bir sıçrama yaptık. Ülkemizde iş var ama maalesef çalışacak kalifiye eleman az. Bizim çocuklarımızı bilinçlendirip, gençken eğitmemiz lazım. Yeni teknolojilere ayak uydurmamız ve kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Ümraniye Belediyesi olarak bugüne kadar istihdama önemli ölçüde katkı sağladık. Bu bizi mutlu ediyor. Fuarımıza katılan firmalara teşekkür ediyorum. Bu fuar aracılığıyla personel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 2. Ümraniye istihdam Fuarı’nın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın da programda bir konuşma yaparak, meslek liselerinin nitelikli iş gücü yetişmesi ve ülke kalkınmasına önemli katkısının olduğunu belirterek, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışın ardından başkan İsmet Yıldırım, Kaymakam Abdülaziz Aydın ve beraberindekiler fuarı ziyaret ederek, firma temsilcileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

4 Aralık’a kadar sürecek olan 2. Ümraniye İstihdam Fuarı 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183