Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Uluslararası Heykel Sempozyumu Büyükçekmece’de Başladı

Dünya Festivaller Birliği tarafından 8 kez “Dünya’nın en iyi kültür ve sanat festivali” ödülüne layık görülen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bu yılda dünyanın farklı ülkelerinden gelen heykeltraşları bir araya getirdi. Ekoloji teması üzerinde blok mermerleri şekillendirmeye başlayan heykeltraşların eserleri sanat seveler tarafından merakla bekleniyor.

Bu yıl 6 ülke katıldı

29 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 23. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında her yıl gerçekleşen Uluslararası Heykel Sempozyumu’na bu yıl 6 ülkeden sanatçılar katılıyor. Küratörlüğünü Nurettin Bektaş’ın yaptığı Uluslararası Heykel Sempozyumu için Polonya’dan Wiktar Kopacz, Yunanistan’dan Panagiotis Lamprau, Ekvator’dan Milton Ramon Estrella, Gürcistan’dan Jumber Jikia, Bulgaristan’dan Milena Mladenova, Türkiye’den Nilhan Sesalan ve Mustafa Bulat blok mermer üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183