Öne Çıkanlar Gamze Atsak Akyaka Rehberlik Merkezi gündem haberleri diyalizhastası

Bu haber kez okundu.

Taşyasan ve Çalık Engelsiz Yaşam Merkezi'nde Buluştu

Tekirdağ Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, eşi Nurdan Taşyasan ve beraberindeki heyetle birlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı ziyaret etti. Başkan Çalık, konuklarıyla birlikte Beylikdüzü Engelsiz Yaşam Merkezi ve Güli Akkuş Gündüz Çocuk Bakımevi ve Anne-Çocuk Merkezi'ni gezdi.

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yapılan incelemeler sırasında atölyeleri gezen Çalık ve Taşyasan, kursiyerlerle birlikte atölye çalışmalarına katıldı. Bu ziyaret sırasında, Türkiye genelinde örnek teşkil eden projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Başkan Çalık ve Taşyasan’a çocuklardan yoğun ilgi

Heyetin bir sonraki adresi ise Güli Akkuş Gündüz Çocuk Bakımevi ve Anne- Çocuk Merkezi oldu. Kreşte sınıfları gezen Başkan Çalık ve Taşyasan’a çocuklar büyük ilgi gösterdi. Tüm Türkiye’ye örnek olan merkezler hakkında da bilgi alan Başkan Taşyasan, anne ve çocuklara olan hizmetlerinden ötürü Başkan Çalık’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183