Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Sultangazililer nostaljik filmleri izledi

Sultangazi Belediyesi, Yeşilçam sinemasının kalpleri ısıtan efsane filmlerini açık hava film gösterisiyle ilçe sakinleriyle buluşturdu. Unutulmaz, tadına doyum olmayan filmler Sultangazi Etkinlik Alanı’nda hep birlikte izlendi.

FİLM-MISIR KEYFİ

Üç gün boyunca etkinlik alanındaki dev ekrandan Neşeli Günler, Çöpçüler Kralı, Mavi Boncuk filmleri gösterildi. Nostaljik sinema günlerine ilçe sakinlerinin ilgisi yoğundu. Filmler, ilk kez gösterime giriyormuşçasına heyecanla izlendi. Film keyfine ücretsiz dağıtılan patlamış mısırlar da eşlik etti.

ÇOCUKLUĞUN UNUTULMAZ ANISI YEŞİLÇAM FİLMLERİ

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Yeşilçam filmleri, şüphesiz ki çocukluğumuzun en güzel anılarında yerini aldı. Gülerken ağladığımız, ağlarken güldüğümüz en güzel Yeşilçam filmlerini ilçe sakinlerimizle buluşturduk. Belki hepimizin en az bir kere izlediği filmleri bir de eski zamanlardaki gibi hep birlikte izledik. Sultangazimizde 3 gün boyunca nostaljik bir film keyfi yaşadık. Âşık Veysel Kültür Sanat Sezonu kapsamında daha birçok etkinliğimizi komşularımızla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183