Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Sultangazili berberler afet bölgesinde

Sultangazi Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 11 ili etkileyen iki depremin ardından afet bölgelerinin ihtiyacı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez Sultangazili gönüllü berberler, depremin şiddetli yıkıma sebep olduğu Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gitti.

 

Gönüllü berberler Elbistan’daki depremzedelere ücretsiz olarak saç ve sakal tıraşı hizmeti verdi. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen berberler, onlarla sohbet etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Tüm Türkiye olarak acımız büyük… Elimizdeki tüm imkânları seferber ederek depremin vurduğu şehirlerimizdeki yaraları sarmaya çalışıyoruz. Genci yaşlısı herkes bir olarak kardeşlerimize yardım eli uzatıyor. Sultangazili güzel gönüllü esnafımıza deprem bölgesine giderek gösterdikleri dayanışma ve hizmetten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
DepremAfetSultangazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183