Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Sultangazi Belediyesi Yaz Spor Okullarında Şampiyonlar Yetişiyor

Sultangazi Belediyesi, yaz tatiline giren çocuklar için ücretsiz spor kursları düzenliyor. Yaklaşık 10 bin çocuk, belediyenin Yaz Spor Okullarında eğitim alıyor. 12 spor branşını içeren kurslarda 25 profesyonel antrenör eğitim veriyor.

12 Spor Branşında Nitelikli ve Ücretsiz Eğitim

Yaz Spor Okullarındaki kurslar, Mimar Sinan Şehir Ormanı ile Sultangazi’nin 8 farklı noktasında gerçekleşiyor. Mimar Sinan Şehir Ormanlarında eğitim alan çocuklar buraya belediyenin ücretsiz servisleriyle rahatça ulaşabilirken diğer noktalarsa ulaşımın kolay olduğu merkezi konumlarda yer alıyor. Yaz Spor Okullarındaki 12 branş ve konumları şöyle sıralanıyor:

1- Basketbol - Mimar Sinan Şehir Ormanları

2- Tenis - Mimar Sinan Şehir Ormanları

3- Okçuluk - Mimar Sinan Şehir Ormanları

4- Bocce - Mimar Sinan Şehir Ormanları

5- Wushu Kung-Fu - Nurettin Uzun Hizmet Tesisi

6- Masa Tenisi - Şehit Ferdi Yurduseven Gençlik Merkezi

7- Karate - Cevher Dudayev Hizmet Tesisi / Nurettin Uzun Hizmet Tesisi

8- Voleybol - Orhangazi Spor Salonu

9-Taekwando - Uğur Mumcu Hizmet Tesisi

10- Güreş - Sultangazi Belediyesi Etkinlik ve Spor Salonu

11- Yüzme - Sultangazi Belediyesi’nin Yanındaki Açık Yüzme Havuzu

12- Kick Boks - Cevher Dudayev Hizmet Tesisi

Sultangazi Belediyesi Çocuklara Sporu Sevdiriyor

Yaz Spor Okullarına katılan çocuklar, antrenörlerin ve çalışanların samimi yaklaşımıyla hem öğreniyor hem de sporu daha fazla seviyor. Aileler de, çocuklarının yaz tatilinde çok yararlı ve keyifli bir aktiviteyle buluştuğunu söyleyerek Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkür ediyorlar. Yaz Spor Okulları, Eylül ayında okulların açılışına kadar devam ediyor.

Sporun Parlayan Yıldızı Sultangazi

Sultangazi’de yılın dört mevsimi spor eğitimleri düzenlediklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Çocuklarımızın hem fiziksel ve zihinsel açıdan sağlıklı gelişimlerine destek olmak hem de geleceğin milli şampiyonlarını yetiştirmek için Spor Akademilerimizi ve Yaz Spor Okullarımızı hayata geçirdik. Spor Akademilerimiz okulların açık olduğu dönemde aktifken yaz tatillerinde de Yaz Spor Okullarımız çocuklarımızı sporla buluşturuyor. Yüzme, voleybol, basketbol, karate, okçuluk ve diğer spor branşlarında nitelikli ve ücretsiz eğitimler sunuyoruz. Her yıl binlerce çocuğumuz, Sultangazi Belediyesi ile spor eğitimleri alıyor, sporu daha fazla seviyor, geleceğe sağlıkla ve güvenle hazırlanıyor. Çocuklarımız, şimdiden hem ulusal hem de uluslar arası turnuvalarda göğsümüzü kabartan şampiyonluklar kazanıyorlar. Rahatlıkla söyleyebiliriz ki, gelecekte ülkemizi temsil edecek milli şampiyonları Sultangazi’de yetiştiriyoruz. İlçemize kazandırdığımız spor tesisleriyle ve komşularımıza sunduğumuz spor eğitimleriyle Sultangazi, sporun parlayan yıldızı oluyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183