Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

STK'ların tercihi Türkeş olacak

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel katıldığı toplantılarda ve yaptığı ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılaşıyor.

HER KESİMİN YANINDA

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, esnaf ziyaretlerinden ev ziyaretlerine, taziye yerleri, düğünler ve toplumun sorunlarına çözüm üretmek adına faaliyetlerde bulunan birçok sivil toplum kuruluşlarına özel ziyaretler gerçekleştiriyor.

Türkeş Öngel, özellikle Kars-Ardahan-Iğdır bölgesinin potansiyeline hiç yakışmayan şekilde azınlık olarak temsil edildiği diğer tüm siyasi partilerin listelerine dikkat çekerek, seçmenden bölge insanı olarak oylarını beklediğini ifade ediyor.

EZBER BOZAN İLGİ

Yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Gökhan Türkeş Öngel, seçmenin bu teveccühüne layık olacağının sözünü vererek, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Kars-Ardahan-Iğdır ve İstanbul’da aday gösterildiği 3. Bölgeyi büyük bir azim ve heyecanla temsil edeceğini vurguladı.

EBEDİ HİZMET

Gökhan Türkeş Öngel, iş insanı kişiliğiyle 1000 kişilik bir üretim ve istihdamın başında olarak, halihazırda ülke insanına ve ekonomiye yaptığ katkıya dikkat çekerek, hizmetinin siyaseten milletvekili olarak da katlanarak artacağını söyledi. Ongel, kendisini tanıyan iş dünyası çevresinden de bu hususlarda güven oyu almış durumda.

 

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183