Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Son 20 yılda Google dünya genelinde en popüler aramalar

Google arama, onlarca yıldır yol tarifi ararken, haberleri takip ederken veya yeni ve bilinmeyen konular hakkında bilgi ararken birçok kişinin başvurduğu bir kaynak olmuştur.

Bugün, Google'da günde yaklaşık 3,5 milyar arama yapılıyor. Hakim pazar payı nedeniyle, Google, analiz edildiğinde, yıllar boyunca dünyanın dikkatini çeken ana temalara ilginç bir bakış sağlayan geniş bir anahtar kelime arama arşivine sahiptir.

Google Trendler'den alınan verileri kullanan bu grafik, 20 yıl öncesine dayanıyor ve 2001'den bu yana en çok yapılan anahtar kelime aramalarından bazılarını vurguluyor.

Doğal afetler de bu veri setinde önemli bir trend

Kasırgalar özellikle moda bir kelimedir ve 20 yılın sekizinde neredeyse zamanın yarısında ortaya çıkar. 2005 yılında Katrina Kasırgası, dünya genelinde en çok aranan kategoride ikinci sırada yer aldı. Katrina, küresel ilgi görmeye devam etti, 2006'ya kadar Katrina Kasırgası hala en popüler beş arama arasındaydı.

Son 20 yılda spor, sürekli bir trend olarak kaldı

Her dört yılda bir Dünya Kupası, dünya genelinde en çok trend olan anahtar kelime olarak ortaya çıkıyor. Olimpiyatlar, ayrıca Michael Phelps ve McKayla Maroney gibi Olimpiyat sporcuları ile birlikte düzenli bir görünüm sağlıyor.

ABD, özellikle atletler söz konusu olduğunda listeye hakim olsa da, özellikle zaman geçtikçe viral hale gelen çok çeşitli uluslararası sporlar var. Son iki yılda, kriket, ragbi ve futbol, ​​en iyi beş trend listesine girdi.

İŞTE 20 YILLIK ARAMA GEÇMİŞİ;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183