Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb 18 mart PKK

Bu haber kez okundu.

Siyasi sınırların olmadığı kardeşçe iftar

Birliğin ve kardeşliğin sembollerinden olan Ardahan, bu çerçevede bir uygulamaya daha imza attı. İstanbul Esenyurt Ardahan Kültür Evi, 14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partilerin ve adayların saha çalışmalarına destek oldu.

Ardahan Kültür Evi’nin organize ettiği iftar programında siyasi partiler ayırt edilmeksizin İstanbul 3. Bölge Aday Adayları buluşturuldu ve seçim kampanyalarına yönelik destek verildi.

ÇİFÇİ: TAVRIMIZ NETTİR
Çifçi, "Kültür Evi yönetimi ve bileşenleri olarak bizler hangi seçim olursa olsun, parti ayırmadan tüm hemşerilerimizi ağırladık ve destek verdik. Bugün yine bu yola giren hemşerilerimize destek vermek için toplandık. Umarım bu seçim en başta ülkemiz için hayırlı bir seçim olur. Ardahanlı aday adayı hemşerilerimiz içinde hayırlı olur. Bizler Stk temsilcileri olarak elimizden ne geliyorsa, nereye gidilmesi gerekiyorsa, kiminle görüşmemiz gerekiyorsa, emin olun hepsini yaparız. İnşallah bizim ve sizlerin bu gaye ve çabaları iyi sonuçlar verir. Biliniz ki başta İstanbul Ardahan Kültür Evi ve bileşenleri olan federasyon, ilçe ve köy derneklerimiz sizlerin yanındadır. Elimizi taşın altına koymaya hazırız. Tüm partilerden taleplerimiz olacaktır. Biliniz ki, Ardahanlılara vekillik vermeyen partiler kapımıza gelip oy istemesinler. Tavrımız net ve kesindir. İstanbul’da iyi bir nüfusa sahip olan bizleri görmezden gelemezler. Ancak sizlerin parti programlarınız, parti çalışmalarınız nelerdir, bilemiyoruz. Fakat bizim üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

AK PARTİLİ GÜNEŞ: BEN HDP’YE GİDEYİM, HDP DE BİZE GELSİN

Ramazan ayına da yakışan bu birlik ve beraberliğin üst perdeden yaşandığı iftar programında konuşan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Güneş, konuşmasında şunları söyledi;

“15 Şubat tarihinde imamlıktan emekli olduğum gün AK Parti’den 3. Bölgeden aday adaylığını koydum. Zeytinburnu’nda oturuyorum ama 3. Bölgeden adaylığımı koydum. Çünkü 3. Bölgede bizim hemşerilerin çok fedakar, vefakar olduklarını takip ettim.

Siyasi olarak memlekette bizim memleketliler çok iyi takip etmezler ama buradaki hemşerilerimiz hakikaten bunu beceriyorlar. Burada ben AK Parti’den adayım. Bütün derneklerle aday edilirsem de edilmesem de derneklerde her sohbetlerde AK Parti’yi anlatacağım. Diğer siyasi partilerle kardeşçe bir yarış içinde olacağız rakip olacağız ama birbirimize hasım olmayacağız. Benim gönlüm şunu istiyor HDP’li derneklerin sohbetine ben gideyim, onlar gelsin AK Parti’nin, MHP’nin kahve, dernek sohbetlerinde bulunsunlar. Ben şuna inanıyorum; hiçbir parti ülkesine ihanet etmek için kurulmamıştır. Ben kendi dünya görüşüme göre ülkeyi böyle yönetmek istiyorum. Herkesin niyeti ülkeyi kalkındırmaksa biz bunu başaralım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183