Öne Çıkanlar Salih Cengiz Silivri Selimpaşa seçim bürosu asrın felaketi futbol maçı

Bu haber kez okundu.

Siyaset ve iş dünyası kalabalık düğünde buluştu

Elektronik tartı sistemleri sektöründe Türkiye’nin tartışmasız pazar lideri olan Etes Elektronik’in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Demir ve eşi Melek hanım en mutlu günlerinden birini yaşadılar.

Demir çiftinin kızları Melike Demir, Ömer Faruk Ayvaz ile dünya evine girdi. Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda pazar günü gerçekleşen törende nikahı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi kıydı.

Çiftin nikah şahitliklerini Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy, Sinop Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Sinop Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Küçükçekmece Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, Erfelek Ak Parti İlçe Başkanı Taner Turan, Deva Partisi Erfelek İlçe Başkanı Cevdet Yeşil,  Küçükçekmece Eğitime Destek Platformu Koordinatörü Ferhat Yıldız ve damat Ömer Faruk Ayaz’ın lise öğrenciliği dönemindeki okul müdürü Rıdvan Çolak yaptılar.

YOĞUN KATILIM

Sosyal sorumluluk alanlarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara sağladığı desteklerle tanınan Mehmet Ali Demir’i dostları nikahta yalnız bırakmadı. Nikaha Sinop için faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, çoğunluğu Küçükçekmece’den olan iş insanları, siyasetçiler, sivil toplumcular ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. Ayrıca Sinop’tan da önemli sayıda davetlinin nikah için gelmesi dikkat çekti.

EN KALABALIK NİKAH

Uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarına, spor, sanat ve eğitim faaliyetlerine önemli katkılar sunan Etes Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Demir’in mutlu günü beklendiği gibi kalabalık oldu. Nikaha yaklaşık 2 bin davetli katıldı.  Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Melek ve Mehmet Ali Demir çiftini kızlarının evliliği dolayısıyla kutlarken, kalabalık Çebi’nin de dikkatini çekti. Çebi, dört yıllık belediye başkanlığı döneminde nikah kıydığı en kalabalık merasimle karşılaştığını belirtti.

DEMİR: EVLATLARIMA MUTLU BİR YAŞAM DİLİYORUM

Mehmet Ali Demir ise “ Evladımız Melike’nin mutluluğunu birlikte yaşamak adına nikahımıza katılan, katılamadığı halde iyi dileklerini bize ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Her iki evladıma da bir ömür boyunca mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir yaşam diliyorum” dedi. CELAL KARAALİ- TAYFUN ERCAN / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183