Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Sefaköy Iğdırlılar Derneği seçimin nabzını tutuyor

Seçimler için son haftaya girilirken, siyasilerin Sefaköy Iğdırlılar Derneği’ne yaptıkları ziyaretler dikkat çekiyor.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri için bir haftadan az bir süre kaldı.

‘SİYASİ KÖPRÜ’ OLDU

Cumhur İttifakı, Millet İttifakı gibi iki karşıt bloğun yanı sıra bağımsız milletvekili adayları da, ortak nokta olarak Sefaköy Iğdırlılar Derneği’nde buluşuyor. Dernek siyasiler arasında adeta bir köprü ve ortak buluşma noktası haline geldi.

HAFTA SONU TRAFİĞİ

Sefaköy Iğdırlılar Derneği hafta sonuna denk gelen 7 Mayıs tarihinde İstanbulluya hizmet etmeye talip olmuş farklı görüşteki siyasilere ev sahipliği yaptı. Dünya Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı İmdat Atabey ile Sefaköy Iğdırlılar Derneği Başkanı Yıldıray Sarıcan, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarını Sefaköy Iğdırlılar Derneği'nde ağırladılar.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Turan Taşkın Özer ve İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Derya Akdemir, derneği ziyaret ederek çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yaptılar.

ÖZER’E SİTEM

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Turan Taşkın Özer’e ziyareti esnasında Iğdırlılar sitem etti. Özer, Iğdırlılardan CHP’ye yönelik bölgemizden aday gösterilmediği yönündeki eleştirilere cevap vererek, “Kars, Ardahan ve Iğdır’ı iyi bir noktadan temsil yetkisinin verilmemesine ben de üzüldüm ancak tabi ki bu karar partimizin üst düzey yönetimin kararı. Onlar ne düşündü, neye göre bu kararı verdi bilemiyorum. Ancak şunu çok samimiyetimle söylemek isterim; 7 yıl süren Beylikdüzü başkanlık dönemimde en az 7 tane Kars-Ardahan-Iğdırlı yöneticim oldu. Bıraktığım anda da bu böyleydi ve bunlara ilaveten çok sayıda da mahalle temsilcim var. Yani ben kişi olarak bölgemde sizlerle çok iç içeyim. Şunu da laf olsun diye değil yürekten söylüyorum; Ben de sizlerin hemşerinizin ve gerek Av. Sinan Bayat gerek A. Hadi Akmugan abimden dolayı kendimi sizlerden biri olarak görüyorum. Bu söylediklerimin ne kadarının doğru olup olmadığını 15 Mayıs sonrası Millet İttifakı’nda göreceksiniz.” dedi.

TÜRKEŞ HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

Kendisi de Karslı olan MHP İstanbul Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, hemşerileriyle buluştu ve seçimde kendisine destek isteyerek Meclis’e gitmesi halinde Serhat illeri Kars-Ardahan-Iğdır’ın bu seçim sonrasında kazançlı çıkacağının sözünü verdi.

AKDEMİR’DEN ‘BAKANLIK’ SÖZÜ

Yine Iğdırlı olan İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Derya Akdemir, Meclis’te temsil hakkı alması durumunda yeni kurulacak hükümette Kars-Ardahan-Iğdır bölgesi için ayrı bir bakanlık kurulması için mücadele edeceğinin sözünü verdi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183