Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Sarıcan, Iğdırlılar Derneği’nin yeni başkanı oldu

Dernek Başkanı Cafer Kılıç’ın 14 Mayıs seçimleri için Milletvekili adayı olması nedeniyle bıraktığı başkanlık görevine yönetim kurulu üyesi Yıldıray Sarıcan getirildi.

KILIÇ: BAŞKAN OLARAK KALMAM ETİK OLMAZDI

Başkanlık görevini devreden Cafer Kılıç görevden ayrılış sebebi olarak milletvekili adayı olduğunu belirtti. Dernek merkezinde toplanan yönetim kurulu üyelerine şu ana kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Kılıç, “biliyorsunuz bu benim ikinci dönemim. Ve günü geldiğinde siyasete de gireceğimi hep söylüyordum. Şimdi cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri var ve ben de Yeşil Sol Parti Iğdır milletvekilliği adaylığı için başvuru yaptım. Bu gelişme sonrası derneğimizin daha önceki başkanlarının da yaptığı gibi etik olması adına istifa ettim. Yani, herhangi bir partiden aday olunduktan sonra başkanlıkta kalsaydım derneğe zarar vermiş olurdum. Birlikte görev yaptığım çok kıymetli kardeşim Yıldıray Sarıcan’ın benden sonra bu önemli görevi de üstlenmiş olması beni ayrıca memnun etti. Şimdiye kadar olduğu gibi bu günden sonra da derneğin yönetiminde kalarak maddi manevi her türlü desteğimi sunacağımın bilinmesini istiyorum.” dedi.

SARICAN: IĞDIRLILARA HİZMET BİR ONURDUR

Dernek merkezinde gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile başkanlığa getirilen Yıldıray sarıcan ise yaptığı konuşmada kendisine duyulan güvene teşekkür etti.

Sarıcan, uzun süredir yönetiminde olduğum derneğimizin başkanlık gibi kritik bir görevine getirilmem benim için onurdur. Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakla başkan olarak görev yapmanın çok farklı bir duygu ve sorumluk olduğu bir kez daha anlaşıldı. Kurulduğu günden beri İstanbul’daki Iğdırlıların buluşma ve çatı adresi olan derneğimizin sorumluluğu çok fazladır. Çünkü bizler kurulduğumuz günden beri bu derneğin çatısı altında tüm Iğdır’ı temsil ettiğimiz gibi hassasiyetlerimize özen gösterdik ve derneğimize siyaseti sokmadık. Oysa derneğimiz çatısı altında başkan ve yönetim kurulu olarak görev yapan çok sayıda arkadaşımız siyaset zamanı siyasete girdi ve etik olmayacağı için görevlerinden istifa ettiler. Cafer başkan da bu başkanlarımızdan biri oldu. Doğru ve etik olan siyaseten bir görev üstlenen başkanlığı bırakmasıdır. Cafer Kılıç başkanımıza da çıktığı yolda başarılar diliyorum. Yönetim kurulunun desteği ile yeni dönem için güzel planlarım var. Üye güncellemesi, üyelerin dahil olacağı Whatsapp grubunun kurulması, üye aidatlarının toplanması ve dahası derneğimize bir mülk kazandırılması gibi...” dedi. Serkan Horuz/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183