Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Sanatseverler "Pandemi-İnce Çizgi" Fotoğraf Sergisi’nde buluştu

Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Hakan Çebi, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Muzaffer Cive, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Pendik Belediyesi Başkan Danışmanı ve Uluslararası Festivaller Birlik Başkanı Atilla İpek, Kırklareli Belediyesi Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit, Kırklareli Belediyesi Kültür Müdürü Emine Gürver Çetin ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği Başkanı Hürriyet Akın tarafından açılışı gerçekleştirilen sergi sanatsever vatandaşlardan ilgi gördü.

1 Nisan 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir 

Dumlupınar Sergi Salonu’nda açılan sergide bir doktorun gözünden tüm ayrıntılarıyla pandemi sürecinde yaşanılan olaylar yer alıyor. Pandemi sürecinde gerçekleşen doğum ve ölüm anlarının çekildiği fotoğraflar sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Sergi Büyükçekmece Belediye Hizmet Binası Dumlupınar Sergi Salonu’nda 1 Nisan 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183