Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller Belediye Başkanı Hasan Can

Bu haber kez okundu.

Şampiyona yakışır kutlama

Son 3 yıldır arka arkaya şampiyon olan ve 45 yıllık maziye sahip olan Küçükçekmece Sinop Spor yeni bir şampiyonluğa daha imza attı. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olan ve 3.Lig’e çıkan Küçükçekmece Sinop Spor’un, şampiyonluk kutlaması Küçükçekmece Nikah dairesinde gerçekleşti. Gelir amaçlı yapılan baloda binlerce kişi katılarak destekte bulundu.

Davul zurna ile karşılanan kulüp oyuncuları ve yönetimin yanı sıra siyaset, sanat, spor, iş ve medya dünyasından yoğun katılımların olduğu şampiyonluk gecesinde, sarı lacivertli kulüp başkanı Rafet Orhan, 2. Lig hedefine emin adımlarla ilerleyeceklerinin altını çizdi.

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER BULUŞTU

Küçükçekmece Sinop Spor’un kutlama balosuna; Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu İcra ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, AK Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Av.Recep Şencan, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy, BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, STK’ temsilcileri, Galatasaraylı eski milli futbolcular Ergün Pembe, Mert Korkmaz, Murat Akyüz, Gurbetçiler57 Taraftar Grubu, işadamları, medya mensupları, sanatçılar, belediye meclis üyeleri, birçok spor kulübü temsilcileri katılım sağladı.

ORHAN’DAN ÇEBİ’YE ONURSAL BAŞKANLIK UNVANI

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, 45 yıllık bir kulübü 3. Lige çıkardıklarını belirtirken, “Sizlerin gönlündeki aslanı sahneye çıkardık. Seneye de 2. Lig olacaktır. Belediye Başkanı Kemal Çebi her zaman kulübümüzün yanında olarak sahip çıktı. Sizler ile birlikte büyüyoruz. Küçükçekmece’ye gecesini gündüzüne katarak hizmet ediyoruz. Gelecek sene kulübümüze destek olun. Mutluluğu ve acıyı sizlerle yaşamaya adayım. Biz bu başarıya şan ve şöhret için çıkmadık. Bütün amacımız; Sinoplu’ya ve Küçükçekmece’ye hizmet etmektir. Hedefimiz Şampiyon olmak. Seneye çok iyi bir takım kuracağız.  Bayramdan sonra transferlerimizi açıklayacağız. Bize sadece güvenin.” dedi. Rafet Orhan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’yi sahneye davet ederek, kulübün onursal başkanı olarak seçtiklerini ilan etti.

ÇEBİ: SPORUN DİLİ ORTAKTIR

Çebi, kulübün başarısında ayağı olan herkesi Küçükçekmece halkı olarak tebrik ederken, “Sporun ne kadar birleştirici bir güç olduğunu bugün görüyoruz. Herhangi bir kuruluşun destek almadan başarı alması mümkün değil. Önce başarının sırrının destekçide olduğunu bilmek lazım. Sizlerde bunları fazlasıyla gerçekleştirdiniz. Bir spor kulübü üzerinde farklı siyasi görüşte insanlar vardır, Bu yüzden sporun dili ortaktır. Onun için içerisine siyaseti de sokmamıştır.” dedi.

“KULÜBÜMÜZÜN ASIL DESTEKÇİLERİ KÜÇÜKÇEKMECELİ VATANDAŞLARDIR”

‘Bütün takımlar bir üst lige çıkmak ve kupa almak için mücadele ettiğini biliyoruz. Ancak bir taraftan da takımımız olması Küçükçekmecelileri ve bizi onurlandırıyor.’ diyen Çebi, 2. Lige odaklan kulübe destek olunması çağrısında bulunurken, “Yasal olarak hiçbir şey yapmadan belediyemiz tarafından yapılan katkının gerçek sahibi Küçükçekmece’de yaşayanlarındır. Onlara teşekkür etmenizi isterim. Küçükçekmece’de yerel bir belediye olarak kulüplere destek olmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yönlendirdiği gibi spor yapmaya yönlendirmek istiyoruz. Kötü yollara sapmadan gençleri spora yönlendirmeliyiz.” ifadelerini kullandı. 

ÇEBİ’DEN STAT MÜJDESİ

Çebi, kulüp adına bir müjdeyi duyururken, “Sayın başkanın bizim adımıza keseceği faturaya şimdiden razıyım. Sözlerimi bitirirken bir müjdeyi duyuruyorum. Profesyonel bir ligde oynayan kulübümüze yeni bir saha yapmamız gerekiyordu. Atakent sınırları içerisindeki stadımızın yapımına başladık. Yakında açılışını yapıp kulübümüz maçlarını yapacak.” dedi.

GECEDE KUPALAR ALINDI RENKLİ ANLAR YAŞANDI

Çebi’nin konuşmasının ardından, sahneye davet edilen Türkiye Futbol Federasyonu İcra ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Ali Düşmez, Küçükçekmece Sinop Spor’a şampiyonluk kupasını verdi. Küçükçekmece Sinop Spor’un gecesin de kulüp adına açık arttırmalar yapıldı. Ünlü sanatçı Metin Şentürk, geceye doğru sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkı ve türkülerini dinleyenlere okudu. Serkan Horuz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183