Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Ronaldo’nun eski bacaklarından eser yok bu nasıl bir kas erimesi?

Efsanesi olduğu Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'a astronomik rakamlarla imzayı attı. Sağlık kontrolünden geçen Ronaldo, Instagram hesabından bir fotoğraf da paylaştı.

ESKİ BACAKLARDAN ESER YOK!

 Portekizli yıldızın, Al Nassr için girdiği sağlık kontrolü ve idmandaki görüntülerinde bacaklarının son hali hayranlarını üzdü.



Dünya yıldızının Real Madrid'de bir antrenman sırasında çekilen fotoğrafla karşılaştırınca erimenin boyutu anlaşılıyor;





SÖZLEŞMESİNİN DETAYLARI

 İspanya'dan AS, Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferi sonrası sözleşme detaylarına ilişkin özel haberini okuyucularıyla paylaştı. AS'ta yer alan habere göre Ronaldo, Al-Nassr ile yaptığı anlaşma gereği 7 yıl boyunca 500 milyon Euro kazanacak. Ronaldo, 2025 yılına kadar futbolcu olarak görev yapacak ve geri kalan sürede spor danışmanı olarak görev yapacak. İspanyol basınında daha önce yer alan haberlerde Suudi Arabistan ve Mısır'ın 2030 Dünya Kupası için adaylık başvurusu yapacağı ve Ronaldo'nun bu başvuruda elçi olarak görev yapacağı iddia edilmişti.

SOSYAL MEDYA TAKİPÇİ SAYISI PATLADI

Ronaldo ile sözleşme imzalamadan önce Instagram'da 800 bin'e yakın takipçisi bulunan Al-Nassr'ın, transferi açıkladıktan sonra takipçisi milyonlarca arttı. Transferin açıklandığı günden bugüne durmadan yükselen Al Nassr'ın güncel olarak Instagram'daki takipçi sayısı 8 milyonu aştı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183