Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb pişman olacaksınız 18 mart PKK

Bu haber kez okundu.

Resul Emrah Şahan Şişli’de ‘Ortak Akıl’ sohbetleri

Sokak sokak caddeleri dolaşarak seçim kampanyasını sürdüren Şahan, esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbetler etti.

“HALK BELEDİYE BAŞKANINDAN NE İSTİYOR?”

Vatandaşlara “Ne istiyorsun belediye başkanından?” sorusunu yönelten Şahan,  sorunların çözüme ilişkin gerekli adımların hızlıca atılacağını taahhüt etti.

İlçenin ekonomik potansiyelini harekete geçirecek planlarıyla ilgili bilgiler de paylaşan Şahan, planlarına ilişkin sunumların gerçekleştiği seçim ofislerine de vatandaşları davet etti.

LANSMAN 24 ŞUBAT’TA

Abide-i Hürriyet Caddesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi başta olmak üzere, 19 Mayıs, Mahmut Şevket Paşa, Yayla, Kurtuluş, Gülbahar ve Halaskargazi’de seçim ofislerinin bulunduğuna işaret eden Şahan, 24 Şubat’ta yapacakları lansman ile projelerin tüm vatandaşlara duyurulacağını ifade etti.

Seçime doğru alanında uzman ve sektörün profesyonelleriyle “Ortak Akıl Toplantıları”nı gerçekleştiren Şahan, eğitim, turizm, özel sektör ve spor kulüplerinin önemli temsilcilerinin bulunduğu isimleriyle bir araya geldi.

Sanatçı Rutkay Aziz, Haldun Dormen, yazar Ahmet Ümit, yenilikçi eğitimin öncüsü isimlerinden Prof. Dr. Erhan Erkut, sanatçı Fırat Neziroğlu gibi isimlerle de özel görüşmeler yaptı.

Sokağın sesini dinlediğini vurgulayan Şahan, İstanbul’u ve Şişli’yi savunacaklarını, İlçeyi ranta teslim etmeyeceklerini de dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183