Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye istanbul

Bu haber kez okundu.

Polat ve Salıcıların mutlu günü

Polat ile Salıcı aileleri arasında evlilik bağı kuruldu. İş insanı Özdemir Polat’ın kızı Tansu Polat ile Gaziantep’in seçkin ailelerinden Salıcıların oğlu Alp Salıcı, evliliğe adım attılar.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN YOĞUN KATILIM

İstanbul Yeşilköy’de hizmet veren ünlülerin düğünlerine ev sahipliği yapan Polat Oteli’nde gerçekleşen Polat ve Salıcı ailelerinin düğün törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, KARPAT Vakfı Genel Başkanı Erkan Koçali, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Ayhan Mutlu Torcu adını yazamadığımız siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, meclis üyeleri bölgenin tanınmış ünlü İş insanları çok sayıda Kars, Ardahan, Iğdır ve Gaziantepli davetli katılım sağladı.

NİKAHI BAŞKAN BOZKURT KIYDI

Genç çiftin nikahını Esenyurt belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıyarken Nikah şahitliğini İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Halim Memişoğlu, Mehmet Salıcı, Buğra Bozdemir, Mehmet Metin, Kemal Şişman Başak Bozdemir ve Ceren Memişoğlu yaptılar.

BOZKURT GELENEĞİNİ BOZMADI

Nikahı kıyan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt her nikahta yaptığı geleneğini bozmadı ve damadı diz çöktürerek, gelinliğin alt bölümüne takıyı taktırdı.

SERTTAŞ SAHNE ALDI

Düğünde Halk Müzik Sanatçısı Bülent Serttaş sahne alarak, söylediği türküleriyle, halaylarıyla ve yorumlarıyla davetlileri coşturdu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183