Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hattıyla Bölge Daha'da Değerlenecek

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te inşa ettikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin hemen yanı başında bulunan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen hattının yolcu taşımak için gün saydığını söyledi. Projenin doğayla iç içe bir yaşam sunmanın yanı sıra sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığı da sağladığını belirten Çulhalık, metro hattının şehrin her noktasına güvenli ve konforlu şekilde ulaşım sağlayacağını dile getirdi.

Ev alacaklara 0.99 faizle kredi imkanı sürüyor

Bu hattın açılmasının bölgeye ciddi değer artışı da sağlayacağını belirten Çulhalık “Ondörtüç Pendik projemizde satışların yüzde 80’ini tamamladık. Geri kalan daireler için devlet bankalarından hiç konutu olmayanların 0.99 kredi faiziyle ya da konutu olanların 1.29 kredi faiziyle konut alma imkanı devam ediyor. Projemiz, TEM Otoyolu’nun ve Metro İstasyonu’nun hemen yanı başında bulunuyor. Şimdi uzun zamandır beklediğimiz Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı Pendik durağı, Ondörtüç Pendik projemize yaklaşık 800 metre mesafede bulunuyor, bu da birkaç dakikalık yürüme mesafesine denk geliyor. Metro hattının tamamlanmasıyla hem çevredeki canlılık artacak hem de ulaşım avantajlarıyla bölge daha da değerlenecek” diye konuştu.

Havalimanına ulaşım 10 dakikaya indi

Pendik Tavşantepe Metro İstasyonu'ndan başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sona eren 7,5 kilometrelik metro hattında dört tane istasyon bulunduğuna dikkat çeken İhsan Çulhalık, yeni hat ile beraber Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 10 dakikaya indiğini dile getirdi. Çulhalık “Kadıköy-Kartal metro hattıyla birleştirilecek olan yeni metro hattının günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıma kapasitesinin bulunduğu belirtiliyor” dedi.

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunan 'Ondörtüç Pendik', eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183