Öne Çıkanlar gündem haber CHP Yerel seçim Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

PackUpp “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı

Türkiye'de e-ticarette yeni nesil hızlı teslimat hizmetinin öncüsü olan PackUpp, Trust Index Çalışan Anketi ve Culture Brief İş Yeri Kültürü Analizi ile değerlendirildiği araştırma sonucunda “Harika Bir İş Yeri” unvanının sahibi oldu.

Dünya çapında bilinirliğe ve güvenilirliğe sahip “Great Place to Work” sertifikasını almaktan gurur duyduklarını dile getiren PackUpp Kurucu Ortağı ve COO’su Rıdvan Göçemen, “PackUpp olarak mutlu çalışanlar mutlu müşteriler anlayışıyla çıktığımız yolculukta huzur, mutluluk, bağlılık ve güven her zaman önceliğimiz oldu. PackUpp olarak operasyonumuzu ve markamızı globalleştirirken çalışanlarımızın mutluluğu için yenilikçi insan kaynakları yönetim politikalarını hayata geçirdik.

İnsan kaynakları süreçlerimizi özel bir yazılım aracılığıyla ve dijital sistemler üzerinden yönetiyoruz. Böylece tüm ekibimize anlık destek sunabiliyor ve tüm ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretebiliyoruz. Uzaktan çalışma ve farklı şehirden çalışma alternatifleri de çalışanlarımız için değerlendirdiğimiz bir alan. Diğer yandan kişisel gelişim, yabancı dil eğitimleri ve ölçülebilir değerlerle belirlediğimiz terfi politikalarıyla çalışanlarımızın PackUpp’taki kariyer yolculuğunda değer yaratmaya odaklanıyoruz. Hedefimiz çalışanlarımızın memnuniyetlerini ve beklentilerini en yüksek düzeyde karşılayarak “Harika Bir İş Yeri” unvanımızın devamlılığını sağlamak. İstihdam açısından değer oluşturmaya devam edeceğimiz bu yıl da kurum kültürümüzü zenginleştirmeye odaklanacağız” dedi.

PackUpp Hakkında

PackUpp, 2020 yılında Semih Emre Özcan ve Rıdvan Göçemen tarafından yeni nesil "Hızlı Teslimat Teknoloji Şirketi” olarak kuruldu.

Teslimat sürecindeki tüm aşamaları dijitalleştiren PackUpp, “E-Ticaret Perakende”, “Market” ve “Yemek” teslimatları olmak üzere üç farklı alanda hızlı teslimat hizmeti sunuyor. PackUpp, benzersiz saha operasyonu ve son teknolojisiyle “Sonraki-Gün”, “Aynı-Gün” ve “Aynı Saatte Ekspres” olmak üzere üç ayrı kategoride müşterilerinin teslimatlarını gerçekleştiriyor.

Tamamıyla kendi bünyesindeki Türk mühendisler tarafından geliştirdiği yazılımı, dijital altyapısı ve teknolojisiyle hizmet veren PackUpp, ortaya koyduğu yenilikçi çözümlerle teslimat sektöründe dijital dönüşüme öncülük etmeye devam ediyor. Bünyesinde herhangi bir araç ya da deposu bulunmayan PackUpp, sıfır varlık iş modeliyle -Uber ve Airbnb örneklerinde olduğu gibi- bir bulut platformu olarak faaliyet gösteriyor.

PackUpp, sunduğu üstün hizmet kalitesiyle müşterilerine yaşattığı benzersiz teslimat deneyimi neticesinde Şikayetvar A.C.E. Awards’ta “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti 1.’lik Ödülü”nün de sahibi oldu. Samsung, Dyson, Arvato Bertelsman, Rossmann, Columbia, Camper, Vodafone, Oplog, Asics, Skechers, Puma, Godiva, n11.com, Carrefour gibi yüzden fazla ulusal ve global markayla çalışmaya devam eden PackUpp, müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor.

Global bir oyuncu olmak adına çalışmalarını hızlandıran PackUpp, yakın zamanda 4. yatırım turu olan Seri A yatırım turunu kapatıp Londra pazarına açılmayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183