Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Özimer'in adaylığına tam destek

YETİŞGİN: ÜLKE GENELİNDE VE YERELDE İKTİDAR HEDEFİYLE KENETLENDİK

Kısa bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’ndan milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Soner Özimer, ilçe başkanlık görevine başlayan Yusuf Yetişgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştirdiğini açıkladı. Özimer’i çıktığı yolda yalnız bırakmayacaklarını ve Fatih’te ve tüm ülkede iktidar hedefiyle kenetleneceklerini belirten CHP Fatih ilçe Başkanı Yusuf Yetişgin, Özimer’e çıktığı yolda başarılar dileyerek, ‘Soner abimizi inşallah vekil olarak görmek nasip olacak’ dedi. CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Soner Özimere çıktığı yolda başarılar dileyen, CHP Fatih İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin, ‘Cumhurbaşkanı adayımız, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ülkemizin Cumhurbaşkanı yapmak için birlik ve beraberlik duygusuyla var gücümüzle çalışacağız. Fatih ilçemizin Ankara’da bir temsilcisinin olması hepimizin en büyük temennisidir. İktidar yürüyüşünde bizim savaşacağımız şeyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Burada oylarımızın çalınmasına göz yummayalım. İnşallah Soner abimizin, başkanımızın milletvekili olması için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Bizim artık Fatih’in yerelinde ve ülkemizin genelinde iktidar olmaya ihtiyacımız var. Tüm enerjimizi de bu yönde kullanacağız. Kenetlenecek, birleşerek güçleneceğiz. Şimdiden hepimizin yolu açık olsun. ‘ dedi.

ÖZİMER: HALKIN İKTİDARINI İNŞA ETMEK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra söz alan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Soner Özimer ise şunları söyledi; Değerli dostlar evimizie geldik. 26 Aralık’ta ilçe başkanlık görevimden milletvekili aday adayı olmak için istifa etmiştim. Geçtiğimiz günlerde genel merkezimize giderek aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirdim. Dedik ki Fatih’te yıllardır milletvekili özlemi var. Bunu nasıl ifade ederiz diye düşündük ve yaptığımız istişareler sonucunda böyle bir karar verdik. İstifamızdan sonra yeni ilçe başkanımız Yusuf Yetişgin ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz görevlerine başladılar. Yeni görev alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında hepimiz üzerimize düşen tüm görevleri yerine getiriyoruz. Bunun yanında yirmi yıldır iktidarda olan ve toplumun içinde bulunduğu sıkıntıların her gün biraz daha derinleşmesine neden olan bir iktidar gerçeğiyle karşı karşıyayız. Ülkede politika, ekonomi, sosyal yaşam, üretim her şey bitme noktasına gelmişken yüreği Atatürk sevdasıyla çarpan herkesin elinin taşın altına koyarak üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu sevdayla görev alan arkadaşlarımızla hep beraber halkın iktidarını inşaa etmek için çalışacağız. 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yaptık. Son olarak Belediye Başkan Adayı olarak partimizin oy oranını yüzde 37’ye çıkardık. Bir iktidarı hep beraber kucaklama hazırlığı içindeyiz. Mahallemize, sandıklarımıza sahip çıkacağız. Listelerimizi inceleyeceğiz. Yüzde atmışlar için uğraşacağız. 3000 civarında aday adaylık başvurusu yapan arkadaşımız var. Dolayısıyla Fatih’in çocuğu olarak sizlerden destek istiyorum. Bundan sonrasında yapılması gereken ne varsa hep beraber yapacağız. Tabiri caizse tozu dumana katacağız. Hepimizin yolu açık olsun. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını inşallah hep beraber 14 Mayıs’ta kucaklayacağız.

Anahtar Kelimeler:
CHPFatihözimer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183