Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Özer: Ziyaretlerim seçimden sonra da sürecek

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Turan Taşkın Özer, gazetemize ziyarette bulundu.

Seçime 1 haftadan kısa bir süre kala milletvekili adaylarının saha yarışı da hat safhaya ulaştı. CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Turan Taşkın Özer, gazetemize konuk olarak, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

SEÇİLDİKTEN SONRA DA ZİYARETLERİM DEVAM EDECEK

Özer, seçildikten sonra da seçim sürecinde ziyaret ettiği esnaf, STK ve derneği milletvekilliği döneminde de tek tek ziyaret edeceğinin altını çizerek, “Bizim ziyaretlerimiz, halkla iç içe olmamız sadece seçim süreciyle ilgili değil. Zaten iktidar olacağımız için vatandaşlarımızla daha çok ilgilenmek durumundayız. Ankara’da olmam, İstanbul’da seçileceğim bölgeyi ihmal etmemin elbette bahanesi olamaz. Bundan sonraki süreçte halkımızla daha çok ve daha yakın birlikte olacağız.” dedi.

SORUNUMUZ ERDOĞAN DEĞİL, SİSTEMDİR

Özer, Türkiye’nin en büyük sorununun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmadığını, sistemin özü olduğunu da vurguladı ve Erdoğan ile yakınındakilerin 20 yılı aşkın sürede yorulduğunu ifade etti.

İHA-SİHA’LAR KİMSENİN MALI DEĞİL

Son dönemde İHA ve SİHA’larla ilgili tartışmalara da değinen Özer, “İHA ve SİHA’lar kimsenin tapulu malı değil, bu üretilen tüm silahlar ve araçlar, milli varlıktır ve Türk milletinin malıdır” dedi.

SİYASİ AHLAK YASASI ÇIKARACAĞIZ

Özer Türkiye’deki siyasi iklime ilişkin, “Millet İttifakı’nın en önemli icraatlarından biri ‘siyasi ahlak’ yasası olacak. Türkiye bu çirkin siyaset dilini hak etmiyor. Erdoğan sürekli Millet İttifakı unsurlarına hakaretler ederek iftira atıyor biz bu atmosferi kesinlikle değiştireceğiz” dedi.

3. BÖLGEDE REKOR KIRACAĞIZ

Özer oy oranlarına ilişkin çarpıcı bir tahminde bulunarak, “Millet İttifakı olarak İstanbul 3. Bölgeden 14 vekil çıkararak rekor kıracağız. Türkiye genelinde de benzer bir başarı elde edileceğini düşünüyorum. Çünkü artık millet bu yönetimden bıktı ve değişim istiyor.” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
özerVekilSeçim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183