Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN GÜZEL BİR GÜN

Sabah özel araçlarla alınan vatandaşlar Kağıthane Belediyesi’ne ait Şile’deki dinlenme tesislerinde misafir edildi. Engellilere ve ailelerine motivasyon da sağlayan programdan vatandaşlar ücretsiz şekilde yararlanıyor. Tesislerde ayrıca ailelere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor. Bu yaz ilçede engelliler ve aileleri olmak üzere 1.500’e yakın vatandaş Kağıthane Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinliklerle günü birlik tatil yapacak.

Pamdemi nedeniyle uzun bir süre evlerinden çıkamayan engelli vatandaşlar bu sayede stres attı. Yüzerek ve güneşlenerek yazın keyfini çıkaran engelli vatandaşlara hareket etmek iyi geldi. Özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Özel çocuklarımız ve aileleri için unutamayacakları bir gün oldu. Yaz sonuna kadar her gün özel çocuklarımızı ve ailelerini Şile'deki tesislerimizde misafir etmeye devam edeceğiz. Onların mutlu olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183