Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama...

Bu haber kez okundu.

Orhan ,Herşeyimizle Lige Hazırız

Geçtiğimiz sezon 3. Lige çıkmayı son iki maçta kaybeden  Küçükçekmece Sinop spor 2022-2023 sezonu takımının 17 oyuncusunu değiştirerek 35 futbolcu ile 10 Ağustosta çalışmalara  Murat Şenvardar yönetiminde başlayacak olan Sarı- lacivertlilerde tek  hedef  profesyonel 3.lig olarak çalışmalara başlayacak

2022-2023 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan yeni sezon öncesi hazırlıklar konusunda açıklamalarda bulundu.Yapılan kongrenin ardından ilk önce Küçükçekmece Sinop spor kulübü olarak  teknik ekibimizde değişikliğe gittik. Murat Şenvardar hoca ile anlaştık. Yeni hocamız profesyonel futbolculuk deneyimi olan, ayrıca 2. Ligde şampiyonluk yaşayan takımlarda görev yapış deneyimli hocamızla anlaştık.

2022-2023 Futbol sezonu kulübümüzü bir üst lig yani Profesyonel 3.lige taşıyacak üst liglerde oynamış  her mevkiye 3'er kişi olmak üzere transferimizi yaptık.futbolcu noktasına bir sıkıntımız  ama ekstra bir durum olursa onuda yaparız.

Maçlarmızı İBB Florya Şenlikköy stadında oynayacağız

Yeni sezonda maçlarımızı İBB Florya Şenlikköy ve Küçükçekmece Metin Oktay statlarında oynayacağız ancak Küçükçekmece Metin Oktay stat zemini hala değişmediği için birinci tercihimiz İBB Florya Şenlikköy stadında oynamak olacaktır.Küçükçekmece Metin Oktay stadı bittiğinde maçlarımızı orda da oynaya biliriz kendi ilçemizde kendi seyircimiz önünde oynamak bizden Her şeyden önce %50 şampiyonumuz demektir.

Sayın belediye başkanımız Kemal Çebi ve yardımcılarımızla görüştüğümüzde de sahanın kesinlikle liglere yetişeceğini söylüyorlar yetiştireceğiz diyorlar onların bu gayretlerini görüyoruz İnşallah hayırlısı olur .Belediye başkanımız Kemal Çebi'ye Küçükçekmece'de spor kulüplerine vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum.Bu sene de aldığımız Futbolcularda kaliteli bizi her yönüyle temsil edecek ahlaklı dürüst çocuklar geçen seneki deneyim sizi ve tecrübesizliğin izle rağmen çok başarılı bir sezon geçirdiğimizi inanıyorum.

Geçen sezon formamızı giymiş bizlere şampiyonluk yaşamış olan  teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu sene daha profesyonel daha kurumsal daha daha tecrübeli bir takım kurduk .  Teknik heyetimiz olmak kaydıyla çok düzgün işler yaptığımızı düşünüyorum yani bu sene izlemeye gelen herkes geriye yaslanarak yapacağız maçımızı seyredeceğiz .

Seyircimiz 12 değil %50 biz parcamızı

Yeni sezonda Küçükçekmeceli ve Sinoplu taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum başarı gelecekse başkan ve teknik yönetimini ekibim futbolcu ve gençlerimiz  bizim  için olmazsa olmazımız seyircimiz seyirci bizim 12 değil %50 biz paramızı yeni futbol sezonunda küfürsüz,rakibi ile deği her maçta takımın  destekleyen  herkes eşiyle, sevgilisiyle,Annesi ,babası ve  bacısı ile maça gelmesini istiyorum birlik olursak başarırız ancak onlara büyük iş düşmektedir.

Kamplarımızı artık kendi tesislerimizde olacaktır

Orhan , altyapı oyuncularının Küçükçekmece Sinop spor’un geleceği olduğunu söyledi.Alt  yapıda birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığını ifade eden Orhan ; ‘Alt yapı bizim geleceğimiz.Geçen sezon 2 şampiyonluk var ayriyeten şampiyon takımlarımızda oynayan 5,6 oyuncumuzu başta Eyüpspor olmak üzere 4,5  profesyonel kulüpler tarafından istenmekte yönetim olarak çocuklarımızın geleceğini düşünerek onlar için en iyi olan kararı vereceğiz onlar bizim gururumuzu geçmiş yıllarda altyapıda oynayan şunanda 5 oyuncumuzu  A takım forması giyecek oyuncular var yetenekli oyunculara her zaman şans vermekten yanayız. Şuandağırlıklı olab altyapımızın kullandığı Halkalı Çamlık Altındaki tesilermizi tepeden ,aşağı  yenileniyor 35 kişinin kalacağı yatakhanesi,dinlenme salonu yani bir takımın kamp yaptığı tüm özellikler olacak 8 Ağustos itibari ile A takım oyuncuların kam ve kalacak yerleri olarak kullanmaya başlayacağız 35 kişinin konaklayacağı bir yer güzel bir tesisimizi olacaktır.

Yeni futbol sezonun  tüm kulüplerimize hayırlı olsun.Allah kazasız belasız bir sezon geçirmemizi nasip etsin  dedi

HABER / Yılmaz AKTEPE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183