Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Museum of the moon Beşiktaş'ta

Luke Jerram’ın yarattığı Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan Museum of the Moon, NASA Astroloji Bilim Merkezi tarafından oluşturulan ayın devasa görselleri (yaklaşık 21m genişliğinde) kullanılarak hazırlandı.

Avustralya’dan İrlanda’ya dünyanın birçok ülkesinde sergilenen Museum of the Moon devasa boyutuyla ilk kez Türkiye’ye geliyor!

Museum of the Moon ücretsiz olarak Beşiktaş Festivali'nde!

Ay’ın ve ay ışığının muhteşem ambiyansı 15 Eylül itibariyle Beşiktaş Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda bir hafta boyunca ücretsiz olarak görülebilecek. Museum of the Moon, 15 Eylül'de gerçekleşecek Yıldızlararası (Interstellar) film gösteriminden sonra 16 Eylül'de ay ışığı altında Bülent Ortaçgil konseriyle devam edecek.

Nil Karaibrahimgil, Duygu Soylu, Jülide Özçelik ve Tuluğ Tırpan Trio orkestrasıyla aynı ayın altında şarkılarını söyleyecek.

1 Ekim'e kadar devam edecek Beşiktaş Festivali için ayrıntılı bilgilere besiktas.bel.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183