Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Millet Partisi nakit parayı kaldıracak

Ana akım medyada çok yer bulmayan ama siyasi olarak sağlam temelleri olan Millet Partisi de projeleri ve aday gösterdiği isimlerle dikkatleri çekiyor. Millet Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Nazım Kocaman, partiye katılım ve adaylık süreciyle seçilip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında gazetemize konuştu.

“İNSANLIĞIN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJEYLE GELİYORUZ”

N.K: Ben eski Çözüm Partisi genel kurucu başkanıyım. O zaman projelerimiz çok ileriki tarihin projeleri olduğu için insanlara anlatamadık. Daha sonra teknoloji geliştikçe insanlar bu projeleri anlamaya başladı ve bazı dünya ülkeleri de karar aldı bu projeyi uygulamak için. Bizim ülkede de bazı partiler kullanmaya çalıştı. Hatta bazıları çıktı “bu proje bizim” deyip bizi mahkemeye verdi. Bu da beni daha çok kamçıladı açıkçası.

F.A.K: Millet Partisi’ne nasıl girdiniz?

N.K: Birilerinin kapılarını çaldık, çaldığımız kapılardan beklediğimiz ilgiyi göremedik. En son Millet Partisi’ne gittik, onlar anlamaya çalıştılar. Dediler aday olur musun? Ben de bu insanlık mucizesi projeyi insanlara duyurmak için aday oldum. İşte bu projeyi insanlara anlatmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Proje şudur; insanlara söyleyince çok basit geliyor. Nakit para kalkacak. Zaten hemen hemen kalkmış insanlar kullanmıyor, yüzde seksen-doksan. Gidiyorsun markete herkes kart kullanıyor. Biz de diyoruz ki geri kalan %10’u da buna dahil edelim. Artık nakit para tamamen kalksın.

F.A.K: Kalktığı zaman ne olacak?

N.K: Çok şey olacak. Bir sokakta dilenci kalmayacak. Çünkü nakit para yok dilenci kalmayacak. İki kimse kimseyi dolandıramayacak. Üç hesabından rüşvet alıp veremezsin. Hesabından uyuşturucu alıp satamazsın, uyuşturucu bağımlıları bitecek, kara para bitecek. Çok şey bitecek yani insanlara basit gibi geliyor. Derine indikçe yeni bir dünya yaratacak yani paranın bulunması yeni bir dünya yarattı. Akıllanması başka bir dünya yaratacak.

“DİĞER PARTİLER GİBİ SORUN ÜRETMİYORUZ, ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

F.A.K: Kaçıncı sıradan adaysınız?

N.K: Millet Partisi’nden milletvekili adayıyım 4. sırada. İnsanlara dilim döndüğünce bu projeyi anlatmaya çalışıyorum. Duyanlar, merak ediyor, bu projeyi duyan insan en azından durup bir düşünüyor. Çünkü çok farklı bir şey. İnsanlar böyle şeylerle karşılaşmıyor maalesef. Diğer partiler gelip sorun sayıyorlar, insanlar hep öyle şeyler dinlemiş biz çıkıp farklı bir şey anlatınca etkisi de farklı oluyor haliyle.

“MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK’IN KURDUĞU BİR PARTİYİZ”

F.A.K: Her ilde var mısınız?

N.K: Hepsini gösterdik. 600 milletvekili adayı var. Gösterdik yani seçilirse, aynı diğer partilerden farkı yok. Türkiye’nin her yerinde seçime giriyor Millet Partisi, bütün illerde seçime giriyor. Çok eski bir partiyiz. Mareşal Fevzi Çakmak’ın kurduğu bir partidir Millet Partisi. CHP’den sonra en köklü partidir.

“NAKİT PARA KALKACAK, ŞEFFAFLIK GELECEK”

F.A.K: Gerçekten bir etki yaratacağınıza inanıyor musunuz?

N.K: Bu projeyi ön plana çıkarmamız lazım insanları Millet Partisi değiştirecek. Millet Partisi insanların kaderini değiştirecek. Nakit parayı kaldıracak. Sokakta ne dilenci kalacak ne dolandırıcı kalacak. Ne kimse kimseyi dolandıramayacak. Ne kimse kimsenin hesabından uyuşturucu ne de başka bir şey alıp satabilecek. Cennet gibi bir şey vaat ediyoruz kısacası. Daha tüm medyanın haberi olmadığı için duyan vatandaş duymayanlara anlatsın diyorum.

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183