Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Millet Partisi çağdaş projeleriyle şaşırtıyor

1965 yılında Aykut Edabali tarafından kurulan Millet Partisi’nin Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve İstanbul milletvekili adayları buluştu. Millet Partisi İstanbul İl Başkanlığı milletvekilleri adaylarını tanıtmak amacıyla Manas Otel’de iftar organizasyonu gerçekleştirdi. Millet Partisi 81 ilde 600 milletvekili adayı gösterirken Marmara bölgesinde 90’a yakın milletvekili aday adaylarının hepsi aday seçildi. Toplantıda İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Nazım Kocaman, Millet Partisi’nin iktidar olduğu zaman nakit parayı kaldıracağını söylemesi dikkat çekti.

Millet Partisi İstanbul bölgesi milletvekili adaylarını düzenlediği bir iftar yemeği ile basın mensuplarına tanıttı. Manas Otel’de gerçekleşen tanıtım toplantısına Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Kurucu Genel Başkanı Aykut Edabali’nin eşi Filiz Kapusuzoğlu İstanbul İl Başkanı Derviş Doğan ve Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve İstanbul milletvekilleri katılım gösterdi.

NACAR: BU SEÇİMDE OY ORANIMIZI KATLAYACAĞIZ

Genel Başkan Cuma Nacar, iftara katılan adaylara başarılar dilerken Millet Partisi olarak yaptıkları faaliyetleri aktardı. Nacar, “Millet Partisi’nin hak ve hukuk mücadelesini milletimizin sesi olarak  anlatıyoruz. Bu arada oy pusulasında ilk sırada Millet Partisi var. İnanıyoruz ki Millet Partisi olarak bu seçimde oy oranını katlayacağız. Her birimizin fedakârca çalışmaları ile bu başarı olacak. Bu hak ve millet davasını her ya da geç zaferle taçlandıracağız.” dedi.

DOĞAN: ADALETSİZ VE HUKUKSUZ BİR SEÇİM ÇALIŞMASI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

İstanbul bölgesinde yaptıkları faaliyetlerden bahseden Doğan, “Son derece adaletsiz ve hukuksuz bir seçim çalışması ile karşı karşıyayız. Biz demokrasi özlemi ile yanıp tutuşuyoruz. Adalet bekliyoruz, ama maalesef mevcut hükümette bunu göremiyoruz. Bu seçimde aday olan milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

KOCAMAN: NAKİT PARAYI KALDIRACAĞIZ

Son olarak etkinlikte İstanbul 3. Bölge Milletvekili Nazım Kocaman’ın kendi fikri olan seçim vaadi dikkat çekti. Kocaman, Millet Partisi olarak nakit parayı kaldıracaklarını belirtirken, “Herkesin kendi adına devlete kayıtlı hesabı olacak. Bu yöntemle hiç kimse uyuşturucu alıp satamayacak. Teröristler ise ülkede parasal olarak barınamayacak. Dilenci ve parası olmayanlarsa uyarı verip yardım fonunda destek verilecek. Herkes kendi adına olan hesaptan ödemelerini yapacak. Böylelikle hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak.” dedi. SÜLEYMAN ÇAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183