Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

MHP Küçükçekmece yönetimi Kızılay'ın yanında

11 İli etkileyen büyük depremde yardımlar yapılmaya devam ediyor. Küçükçekmece Kızılay şubesi gönüllüler ile birlikte gece gündüz yardımları hazırlayarak deprem bölgelerine gönderiyor. Kızılay şubesi önünde genç yaşlı demeden bir arada yardımları yetiştirmeye çalışıyor. 


BAŞKAN SARISOY EKİBİYLE KIZILAY'A ZİYARET ETTİ 

Kızılay şubesini ziyarete gelen MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem  Sarısoy, yardımları yerinde inceledi. Sarısoy, Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İpek'den son bilgileri aldı. Sarısoy MHP İlçe Başkanlığı olarak Kızılay'ın yanında olduklarını ve her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

HEP BİRLİKTE TIRA EŞYA YÜKLEDİLER

Kızılay şubesini ziyarete gelen MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy, Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İpek, Kızılay gönülleri ve MHP İlçe Yönetimi ile birlikte depremzedelere gönderilecek yardımları yerinde inceledi. Hep bir ağızdan 'Herşey Vatan İçin' sloganları ile yardımlar kamyonlara yüklendi.SÜLEYMAN ÇAY-ENGİN ZAFER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183