Öne Çıkanlar istanbul Bağcılar Belediyesi Kartal Belediyesi CHP Türkiye

Bu haber kez okundu.

Maltepeli kadınlar yeteneklerini  bu kurslarla geliştirecek

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı kadın danışma merkezleri, 2022-2023 yılında da dopdolu kurslarla Maltepeli kadınların hizmetinde olacak. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nün usta öğreticileri eşliğinde meslek edindirme, genel kültür, sosyo-psikolojik destek, bireysel gelişim ve meslek edindirme gibi alanlarda verilecek kurslarla kadınlara destek olunacak.

8 merkezde düzenlenecek kursların içerikleri ise şöyle;

Altın Yıllar Yaşam Merkezi: El örgüsü, resim dersi.

Başıbüyük Kadın Danışma Merkezi: Dikiş-giyim kursu, diksiyon kursu, el nakışı, el örgüsü, iğne oyası, işaret dili, kuaförlük (öz bakım), makrome, okuma-yazma ve pilates ya da savunma sporu.

Esenkent Kadın Danışma Merkezi: Dikiş-giyim kursu, el nakışı, el örgüsü, iğne oyası, makrome, okuma-yazma.

Fındıklı Kadın Danışma Merkezi: Amigurumi (oyuncak yapma sanatı), bağlama kursu, el örgüsü, diksiyon kursu, dikiş-giyim kursu, kuaförlük (öz bakım), mefruşat, savunma sporu, okuma-yazma, işaret dili, iğne oyası.

Gülsuyu Kadın Danışma Merkezi: Dikiş-giyim kursu, iğne oyası, mefruşat, spor (pilates), stilistlik, okuma-yazma.

Küçükyalı Kadın Danışma Merkezi: El örgüsü, işaret dili, iğne oyası, okuma-yazma, takı kursu.

Üreten Engelliler Merkezi: Dekoratif ahşap süsleme, ev tekstil ürünleri hazırlama, geleneksel el nakışları, keçe yapımı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183