Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de tiyatro gecesi

Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında gösterimi yapılan oyun kapalı gişe sahnelendi. Amerikalı yazar Sam Bobrick’in kaleme aldığı, Çağan Pala’nın çevirdiği oyunda aldatan ve aldatılan bir çiftin yaşadıkları komedi penceresinden ele alındı. Tiyatro Keyfi’nin sahnelediği iki perdelik oyunda, izleyiciler kahkaha dolu anlar yaşadı.

ÖZER, UZUN BİR ARADAN SONRA TİYATROYA DÖNDÜ

Cem Özer uzun bir aradan sonra tiyatroya döndüğü oyundaki sahne performansıyla izleyicilerin beğenisini topladı. Kemal Başar’ın yönetmenliğini de üstlendiği oyunda Zeynep Gülmez, İmren Çapanoğlu ve Caner Nalbantoğlu rol aldı. Oyunun dekor tasarımını Murat Gülmez, ışık tasarımını Yüksel Aymaz hazırladı. Müzik ve dansların eşlik ettiği oyun doğaçlamalarla daha eğlenceli hale dönüştü.

Gösterimin finalinde oyuncular ile birlikte birlikte izleyicileri selamlayan Kemal Başar, “Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a tiyatroya ve sanata gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim. Bilime ve sanata değer verdikçe yükseleceğiz. İnşallah mayıs ayından sonra daha da yükseleceğiz. İyi seyircinin iyi tiyatrosu olur. İyi tiyatronun iyi seyircisi olur. Bize bu kadar değer verdiğiniz için teşekkür ederiz. Ama biz de bu seyirciye çok teşekkür ederiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183