Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika haberler son dakika haber Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de parklar daha güvenli!

Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki parkları daha güvenli hale getirmek için kolları sıvadı. Yapılan değerlendirmeler ve halktan gelen taleplerle çalışmalarını bu alanda yoğunlaştıran ekipler, 80’nin üzerinde parka güvenlik kamerası yerleştirme kararı aldı. İlk etapta yapılan çalışmalar neticesinde 25 park kamera yerleştirilirken halk da bu sistemden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Vatandaşlar güvenlik açısından böylesi bir sistemin olması gerektiğini savunurken belediye yetkililerini de teşekkür etti.

“7/24 İZLENECEK”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Projeyle birlikte Maltepemizdeki önemli bir açığı daha çözmek için yola çıktık. Artık parklarımızda çocuklarımız, velilerimiz güven içerisinde olacak. Kurulan bu sistemle parkları 7/24 izliyor ve güvenlik problemi yaşanan durumlarda sorunları anından emniyetle paylaşıyor olacağız. Kurduğumuz bu sistem çocuklarımız başta olmak üzere herkes hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183