Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de Bayram Öncesi Sıkı Denetim

Maltepe Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ve gıda mühendisleri tarafından bayram öncesinde ilçe genelinde bulunan pastane imalathanesi ve tatlı gıda satışı yapan işletmelerde fahiş fiyat, ürünlerin son kullanma tarihi ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ilçe genelinde bulunan işletmelerde denetimlerini sıklıkla sürdürüyor. Vatandaşların sağlığını korumak için ilçedeki fırın ve pastane gibi işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri, fahiş fiyat uygulamalarına karşı fatura fiyatı ve satış fiyatı karşılaştırması da yapıyor.

Özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler, fırınlar ve pastaneler üzerinde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, işyerlerindeki ürünleri, imalathaneleri ve depolarını kontrol etti. Denetimler sırasında ürünlerin son kullanma tarihleri de kontrol edildi.

Hijyen, uygun fiyat ve ürünlerin son kullanma tarihine dikkat etmeleri yönünde hatırlatmalarını yapan ve kurallara uyan işletmelere teşekkürlerini ileten Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecekleri bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183