Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

MALTEPE BELEDİYESİ’NİN ‘4.ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’ BAŞLIYOR

Festivalin açılış töreni 6 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de, Türk edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in 99. doğum gününde, adını taşıyan Maltepe’nin ikinci büyük kültür merkezi, Altayçeşme Mahallesi’nde inşa edilen Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Festivale Portekiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, İspanya, Kırgızistan, Sırbistan, Azerbaycan, Kosova, Kazakistan, Özbekistan ve Portekiz’den tiyatro toplulukları ve sanatçılar ile Mersin, Ayvalık ve İstanbul’dan tiyatro grupları katılacak. Yerli ve yabancı 15 tiyatro oyunu ücretsiz şekilde Maltepeli tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Festival kapsamında Portekizli sanatçı Antonio Jorge’nin “The World Is A Stage/Mask Exhibition”  isimli sergisi, Avrasya Tiyatrolar Birliği’nin söyleşisi ve atölye çalışmaları gerçekleşecek. Sanatçıların vatandaşları selamlayacağı, Maltepe ilçe meydanından Beşçeşmeler’e uzanan alandaki kortejin geçişi 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Açılış töreninde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten onur duyacağız.

Saygılarımızla.

MALTEPE BELEDİYESİ BASIN-YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Tel                  : 0 216 589 36 00

Anahtar Kelimeler:
TiyatroBelediyeMaltepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183