Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Maltepe Belediyesi 5 ayda 5 bin giysi dağıttı

Ülke genelinde hissedilen ekonomik krizin etkilerini asgari düzeye indirmeye çalışan Maltepe Belediyesi, yıllardır sürdürdüğü ve onlarca vatandaşın derdine derman olan “Giysi Mağazası” hizmetini gezici tırlarla mahallelilerin ayağına götürdü. “Açık Dolap” adı verilen ve 5 aydır sürdürülen dağıtım hizmetiyle 5 bin parça giysi, bin ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırıldı. 2022’nin Temmuz ayında başlayan “Açık Dolap” hizmetiyle ilçenin mahallelerine gidilerek ihtiyaç sahiplerine yazlık ve kışlık giysiyle birlikte çeşitli ihtiyaç malzemeleri verildi.

ve İdealtepe mahallelerinde hizmetlerini sürdüren giysi mağazalarıyla da 2022’nin ilk 11 ayında 609 hayırsever tarafından mağaza bağışlanan giysilerle 700 haneden 895 ihtiyaç sahibi vatandaşın derdine ortak olundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183