Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Malatyalı muhtarlar, Malatyalı İBB bürokratları ve meclis üyeleriyle buluştu

İstanbul’un farklı ilçelerinde görev yapan MalatyaMuhtarlar ile Malatyalı İBB bürokratları, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş, Fatih Molla Fenari Mahallesi Muhtarı Mehmet Polat ve İBB Meclis Üyesi Kazım Akşahin’in organizasyonuyla bir araya geldi. İBB Florya Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programına,  İBB Başkan Vekili Akın Gürkan, İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, İBB Spor Kulübü Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu, Malatyalı İBB ve ilçe meclis üyeleri ile birlikte İBB, İSKİ, İETT ve iştiraklerde görev yapan Malatyalı yöneticiler de katılım sağladı.

Yavuz Saltık; Fahri Arapgirli biri olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyorum

Malatyalı muhtarlar ile Malatyalı İBB bürokratlarını buluşturan programın İstanbul’da aynı memleketten olan insanların kaynaşmasına vesile olduğunu belirten İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, programdan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bu tür programların birlik ve beraberlik açısından önemini vurgulayan Başkan Saltık, “Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş, Fatih Molla Fenari Mahallesi Muhtarı Mehmet Polat ve İBB Meclis Üyesi Kazım Akşahin’in organizasyonuyla İstanbul’un farklı ilçelerinde görev yapan Malatyalı Muhtarlar ile Malatyalı İBB bürokratları buluştu. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı ve fahri
Arapgirli olarak  bizi de programa davet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür programlar İstanbul gibi mega kentlerde aynı kültürü paylaşan insanların bir arada bulunması için büyük önem taşıyan programlar. Dolayısıyla bu programlar bir şekilde İstanbul’da buluşamayan İBB bürokratlarıyla muhtarları bir araya getiriyor. Belki kökeni Malatya’da aynı ilçeden hatta köyden olan muhtarlarımız ya da bürokratlarımız bu program sayesinde tanışma şansı yakalıyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Bu programa katılan tüm muhtarlarımızla İBB bürokratlarına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kazım Akşahin; Daha büyük organizasyonlarda buluşmayı diliyorum

Programda daha sonra söz alan Fatih Belediyesi ve İBB CHP Meclis Üyesi Kazım Akşahin ise, ‘İstanbul’un farklı ilçelerinde görev yapan Malatyalı muhtarlarımız ve İBB bürokratlarımızın buluştuğu bu önemli organizasyonu gerçekleştirmek bizim için büyük bir mutluluk. Programımızda bizleri yalnız bırakmayan İBB Muhtarlıklar Daire Başkanımız Sayın Yavuz Saltık ve ekibine, İPA Genel Sekreteri Oktay Karagül’e ve tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve dayanışma içinde olmanın bizleri her zaman güçlendireceği daha büyük organizasyonlarda buluşmayı diliyorum’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183