Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İlçe halkının yoğun ilgisini toplayan etkinlikler adeta eski Ramazanları yeniden yaşatıyor. Etkinlikler kapsamında tasavvuf müziğinden gölge oyunlarına, konserlerden tiyatro gösterilerine kadar birbirinden renkli ve eğlenceli programları ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturuyor.

Etkinliğe Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, CHP Küçükçekmece Turgay Özcan, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇEBİ: ÖNÜMÜZDEKİ 11 AYIN DA RAMAZAN AYI GİBİ GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Etkinliklerde Küçükçekmecelilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kemal Çebi,  ilçede köklü il derneklerine verilen ziyaret ederekyöresel ürünler hakkında görevlilerden bilgi aldı. İlçe sakinleriyle bir süre sohbet eden Çebi, burada yaptığı konuşmasında “Önümüzdeki 11 ayın da Ramazan ayı gibi dayanışma, sevgi, hoşgörü, sabır içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun.” Dedi

KILIÇ: YENİDEN BU DOSTLARLA BULUŞABİLDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Etkinlik alanında Iğdır’ı temsil eden Iğdırlılar Sosyal Dayanışma Ve Kültür Derneği Başkanı Cafer Kılıç, Iğdırlılar olarak Küçükçekmece’de hatırı sayılır bir kitleye sahip olduklarını belirterek “Küçükçekmece Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ancak pandeminedeniyle iki yıl ara verilen Ramazan ayı Fevzi Çakmak Meydanı etkinliklerinin yeniden başlamış olmasından ve yeniden bu dostlarla buluşabildiğimiz içinçok mutluyuz. İl Derneklerine tahsis edilen kültür evlerinde yer alan her dernek kendi yöresinin değerlerini buralarda sergilemeye çalışmaktadır. Bu etkinlik alanında bizler de yöremizin lezzetleri olan; kaya tuzu, patlıcan reçeli ve diğer lezzetlerimizi tanıtıyor, yöremiz hakkında misafirlerimize bilgi veriyoruz.” dedi.

ATEŞ: BU ATMOSFERİ BİRLİKTE YAŞAMAK ÇOK GÜZEL

Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platform Başkanı Cevdet Ateş ise pandemi dolayısıyla uzun süredir göremediklerdostlarıyla beraber kaynaştıklarını ifade ederek “Küçükçekmece’de yaşayan tüm derneklerin bir arada toplanması ve onlarla kardeşlik duygusu içinde bu atmosferi birlikte yaşamak çok güzel bir duygu. Bir sonraki sene inşallah Pandemi tamamen bitmiş olur ve biz de yine el ele kol kola daha güzel etkinliklere imza atmış oluruz.” dedi.

ULUHAN: TÜM DOSTLARI DERNEK MERKEZİMİZE BEKLERİZ

Anadolu Eğitim Kültür Federasyonu Genel Başkanı Yasin Uluhan, “Burada her gün olduğu gibi küçükte olsa bir müzik şöleni yapmaktayız. Çayımızı ve acı bir kahvemizi içmek için tüm dostları dernek merkezimize bekleriz.”Dedi. 

OYMAK: AMACIMIZ YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİ İSTANBULLU HEMŞERİLERİMİZE TANITMAK

Kars Arpaçay Dernekler Federasyon Başkanı Oruç Oymak, etkinlik alanında amaçlarını şu şekilde özetledi:“Bu etkinlik alanında amacımız yöremizi tanıtmak, hemşerilerimizle tanışmak, çalışmalarımızı kendilerine aktarmak, yöresel ürünlerimizi İstanbullu hemşerilerimize tanıtmak ve bu ürünlerin İstanbul’da hak ettikleri yerlerde daha profesyonel olarak tüketicilerle buluşmalarını sağlamak.”

SÖKMEZ: BAŞKANIMIZI DAHA ÇOK GÖRMEK İSTERİZ

Küçükçekmece Sivaslılar Derneği adına duygularını dile getiren Kadın Kolu Başkanı Hacer Arslan Sökmez,“Sivaslılar Derneği olarak, yöremizindeğerlerini burada katılımcılara tanıtmak ve diğer illerin değerlerini tanımak çok güzel. Birde çağrı yapmak istiyorum; Belediye Başkanımızı daha çok aramızda görmek isteriz.” dedi. SÜLEYMAN ÇAY- SERKAN HORUZ / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183