Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’de büyük zafere muhteşem kutlama

Büyük Zafer’in 99. Yıl dönümü dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği kutlama programı sabahın erken saatlerinde Halkalı Meydandaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Akşam Fevzi Çakmak meydanına taşınan etkinlikler kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Korteji’ne yüzlerce kişi katıldı. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi önünden konser alanına kadar, marşlar eşliğinde yürüyen vatandaşlar Karadeniz müziğinin en iyi temsilcilerinden Niyazi Koyuncunun şarkılarını hep birlikte söyledi. Fevzi Çakmak Meydanı’nda gerçekleşen konseri Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ilçe protokolü ve binlerce müzikseverle birlikte izledi.

“CANLARIYLA, KANLARIYLA CUMHURİYET’İ KURANLARA BENİM BORCUM VAR”

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından programda söz alan Çebi ‘Büyük Zaferimizin 99. yıl dönümünde, sizlerin karşınızda olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Pandemiyle, yangınlarıyla, sel felaketleriyle, ekonomik sıkıntılarla, küresel gerginliğin topraklarımıza taşındığı, Milletçe sınandığımız bu günlerde, işgal birlikleri kadar zorlukları, yokluğu, fakirliği; akılla, sabırla, dayanışmayla, birlik olmakla yendiğimizi ve bütün bunları gerekirse tekrar yapabileceğimizi hatırlatan 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun.30 Ağustos gibi tarihin çetin sınavlarından geçerek perçinlenen birlik, beraberlik ve kardeşlik hiçbir zaman yıkılmayacak. Bu anlayış içerisinde, hep birlikte, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin de ötesine çıkartacağımıza inancım tamdır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum,’ dedi.

KOYUNCU RÜZGARI ESTİ

Etkinlikte Belediye Halk Oyunları grubunun yöresel halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Programda sahne alan Koyuncu sevilen şarkılarını kendisine eşlik eden hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konserin ilerleyen bölümlerinde coşkulu kalabalık sahne önünde horon oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183