Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece Sinopsporda Rafet Orhan güven tazeledi.

FF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluğa oynayan lider Küçükçekmece Sinop Spor'un kongresi Halkalı Çamlık Altında bulunan kendi sosyal  tesislerinde  gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Rafet Orhan yenide Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanlığına seçildi.
Küçükçekmece Sinopspor Halkalı Çamlıkaltı sosyal  tesislerinde   gerçekleştirilen kongreye TFF İstanbul il temsilcisi yardımcısı İbrahim Mamati,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av .Recep Şencan, BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel,Kızılay Küçükçekmece şube Başkanı Hüseyin İpek, Küçükçekmece Eğitim Destek Platformu Koordinatörü Ferhat Yıldız ,Bir İnsan Derneği Başkanı Naser Serbest, SİAD Başkanı Turgay Öztürk üyeler ve 57 Taraftar grubunu katılımları ile kongresini gerçekleştirdi.
kongrenin Divan Başkanlığını ise Hüseyin Demirkol , Yaptı. Kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu üyeleri seçildi.
Tek  liste ile girdiği kongrede mevcut başkan Rafet Orhan delegelerin güven oyunu alarak Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanlığına seçildi.
Dilek ve temenniler bölümünde yapılan protokol konuşmalarının ardından üçüncü dönem başkanlığa seçilmenin mutluluğunu yaşayan Rafet orhan , "1977 yılında kurulan kulübümüzün bugüne kadar gelmesinde emeği ve katkısı olan Küçükçekmece Kaymakamızı geçmiş de görev yapan eski belediye Başkanlarımız ve Kemal Çebi başkanımıza herkese çok teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak biz de kulübümüzde görev alıp Küçükçekmece Sinopspor’un o sene bu sene diyerek çıktığımız 3.Lig yolunda lider olarak emin adımlarla ilerliyoruz . Bu zamana kadar görevlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde layıkıyla yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de kulübümüzün 3.Lige çıkması için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı  elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu vesile ile genel kurulumuzun kulübümüze ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183