Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece 2022 yılı bütçe görüşmesi

Küçükçekmece Belediyesi 7. Dönem 2021 yılı Ekim ayı meclis toplantısı 2. birleşimi Meclis Başkanvekili Gökhan Gümüşdağ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda meclis üyeleri 2022 Yılı Performans Programı ve Mali Yılı Bütçesini görüşerek, oy çokluğuyla kabul etti.

“KÜÇÜKÇEKMECELİLERİN ELEŞTİRİ VE TALEPLERİNİ DİKKATE ALARAK HAZIRLADIK”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “2022 Yılı Performans Programı’nın hazırlık aşamasında Küçükçekmecelilerin çalışmalarımıza yönelik eleştiri ve taleplerini dikkate alarak, hesap verilebilir bir anlayış ve sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana Küçükçekmecelilerin öncelikli ihtiyaçlarını COVİD-19 Eylem planımızla şekillendirip kimseyi mağdur etmemek için çalıştık. Planlarımızı hazırlarken, geçmiş yıllarda yapılan hizmetlere katma değer sağlamak, yapılmamış olanları ağımıza eklemek ve insana duyarlı bir kent oluşturmak hedefiyle hareket ettik. Belediye hizmetlerinden her bireyin eşit olarak faydalanmasını sağlayarak adil bir kent olmanın yanı sıra çevreci, engelsiz, sosyal yardımlarda hiç kimseyi mağdur etmeyen bir belediyecilik anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılı performans programı ve bütçemizin Küçükçekmece için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Toplantıda, siyasi partilerin grup sözcüleri performans programı ve bütçe ile ilgili görüşlerini bildirdi. 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Küçükçekmece Belediyesi 2022 yılı mali yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183