Öne Çıkanlar ibb 23 Ekim fındık fiyatları! PKK 18 mart pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

KOÇ: BELEDİYEYLE MÜCADELE VERİYORUZ

İddiaya göre belediye meclisinde kartı olmayan basın çalışanlarının alınmaması nedeniyle AK Parti üyeleri sıkıntılarını vatandaşa basın aracılığı ile duyuramıyordu. Esenyurt Belediye meclisinde engellerle karşılaşan Ak Parti Esenyurt teşkilatı seslerini her ay düzenledikleri basın toplantıları ile dile getirmeye başladı. AK Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan ve Bütçe Komisyonu yöneticisi Duygu Koç Şimdi ve AK Parti Meclis Üyesi, Esenyurt Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Togay Çoban Esenyurt Belediyesi’ndeki bütçelerle ilgili eleştirilerde bulundu.

KOÇ: BELEDİYEYLE MÜCADELE VERİYORUZ

AK Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan ve Bütçe Komisyonu yöneticisi Duygu Koç Şimdi, “Esenyurt Belediyesi meclisine basın mensubu arkadaşlarımız alınmadığından dolayı bu toplantıları yapıyoruz. Esenyurt’taki vatandaşlarımızın menfaatlerine gelecek her çalışmanın altına imzamızı atıyoruz. Bunun için de ayrı mücadele veriyoruz.” dedi.

ÇOBAN: BİR ÇİVİ BİLE ÇAKMADILAR

AK Parti Meclis Üyesi, Esenyurt Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Togay Çoban, Esenyurt Belediyesi’nde bütçe ile ilişkin neler yapıldı? Neler vaat edildi gibi sorulara Çoban, açıklık getirdi. 4,5 yılda bir çivi bile çakılmadığını ifade eden Çoban, “4 yıl boyunca Esenyurt Belediyesi gözle görülür bir çalışma yapılmadığını görüyoruz. Seçim zamanı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u ya il dışında ya da yurt dışında görüyoruz.  ‘AK Parti üyeleri mecliste çoğunlukta olduğu için Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u görevinde çalıştırmıyor musunuz?’ sorusunu vatandaşlar bize yöneltiyor. Bizim hiçbir şekilde belediye başkanını çalıştırmamamız söz konusu değil. Biz bütçeyi onayladıktan sonra belediye başkanı istediğini yapabilir.” dedi.

“ESENYURT GİBİ MUHAFAZAKAR BİR İLÇEDE LGBT OLAMAZ”

“Biz 4 tane konuya mecliste ‘hayır’ dedik. Belediyenin dernekleri üzerine geçirip yenilemesine yönelik önergeyi kabul etmedik. Çünkü; Esenyurt’ta yaklaşık 40 bin civarı derneklerin tahsis edilmesi doğru değildir. Bunu meclis gündeminde dile getirerek topu üzerimize atıyorlar. Kadın Aile Birliği içinde LGBT’yi gerçekleştirmek istiyorlar bunu kabul etmiyoruz. Biz yüzde 99 Müslüman olan bir ülkeyiz. Esenyurt gibi muhafazakar bir ilçede LGBT olamaz.”

IMG_0025

“SİZ NEYİN HESABINI YAPTINIZ?”

“Çatalca, Silivri ve Avcılar ilçesinin bütçesinde daha fazla bir ilçeyi yönettiler. Yıl sonuna kadar belediye kasasına 7 milyar lira para girecek. Çoğu büyükşehir belediyelerinde böyle bir bütçe yok. Ama orta da ne bir yatırım ne de bir çalışma söz konusu değil. Kardeşlik merkezi, lise kampüsü, spor salonu, Esenyurt Belediye kültür kongre merkezi, mahalle konakları ve kapalı pazar yeri sözü verdiler ama yapmadılar. Peki siz neyin hesabını yaptınız? Siz bu bütçe ile 4 yıl boyunca Esenyurt’u farklı noktalara getirebilirdiniz. 3,5 milyar parayı personele harcadınız. Geri kalan 4 milyar Lirayı ne yaptınız? Kimlere ne ihaleler verildi. Geçen yıl 900 milyon Liraya yakın ihale yaptınız.  Esenyurt’un parasını çarçur ediyorlar.”SÜLEYMAN ÇAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183