Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Klasik Otomobil Tutkunları Büyükçekmece’de Buluştu

Büyükçekmece Belediyesi ile Son Susturucu Youtube kanalı iş birliğinde Güzelce Kapalı Pazarı’nda gerçekleştirilen Klasik Otomobil Festivali zamana tanıklık etmiş bir birbirinden ilginç yüzlerce aracı bir araya getirdi.

Büyükçekmece her yıl klasik otomobilcilere ev sahipliği yapıyor”

Kendisi de klasik otomobil tutkunu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin her yıl klasik otomobilcilerin buluşmasına ev sahipliği yaptığını belirterek şunları söyledi: “Ben de onlardan bir tanesiyim. Sosyal medya grubu Son Susturucu olarak değerlendirdiğimiz arkadaşlarımız ile Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği klasik otomobiller buluşmasıyla birlikte aynı zamanda Türkiye’de üretilmiş otomobillerin de buluşmasını yapıyoruz. Dolayısıyla hem klasik hem klasiğe girmiş olan yerli otomobiller hem de Türkiye’de üretilen otomobillerle dolu büyük bir Büyükçekmece bugün karşınızda.”

Son Susturucu Youtube Kanalı temsilcileri de Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Klasik araçlarla bol bol fotoğraf çektirdiler

Yüzlerce klasik aracın buluştuğu Büyükçekmece Klasik Otomobil Festivali gün boyu devam ederken, festivale katılan otomobil ve minibüsler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Gençler ve çocuklar ise tarihe tanıklık etmiş bir zamanların en gözde araçları olan klasik otomobiller ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183