Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Kitapseverler Küçükçekmece’de Buluşacak

Küçükçekmece Belediyesi ve YAYKOOP işbirliğiyle gerçekleştirilen ve bir hafta boyunca sürecek olan Lagün Kitap Günleri’ne Türkiye’nin önde gelen ve sevilen kalemleri, araştırmacılar ve alanında uzman isimler konuk olacak. Atakent Menekşe Parkı’nda gerçekleşecek olan etkinlikte atölyelerde yapılacak.

CANAN KAFTANCIOĞLU’NDAN BÜNYAMİN SÜRMELİ’YE BİRÇOK YAZAR KATILACAK

3 Haziran Cuma günü başlayacak Lagün Kitap Günleri, 10 Haziran Cuma günü sona erecek. Bir hafta boyunca devam edecek Kitap Günleri'nde aralarında sevilen isimler ve güçlü kalemler Nebil Özgentürk ve Ayşe Kulin, CHP İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Meteoroloji ve Afet Yönetimi Profesörü Miktad Kadıoğlu, Meteoroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli, Tarihçi -Yazar Sinan Meydan, Şair Murat Menteş, Yazar Mehmet Erte’nin de yer aldığı pek çok isim, Küçükçekmecelilerle bir araya gelerek hem söyleşi gerçekleştirecek hem de kitaplarını imzalayacak.

ÇEBİ’DEN İSTANBULLULARA DAVET

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Küçükçekmece; geçmişten günümüze ilçemizde yaşasın yaşamasın edebiyatçıların ilgisini çekmiş ve kitaplara edebiyata konu olmuş bir kent. Bugün, bu kente ve kentliye yakışır etkinlikleri Küçükçekmece’ye taşımaya devam ediyoruz. Edebiyatın yenileyici ve birleştirici gücünden yola çıkarak, tatlı bir bahar havası soluduğumuz ve yaza adım attığımız şu günlere kitap kokusu da karışsın istedik. Kitap sevgisini, okuma alışkanlığını ve nitelikli okur sayısını artırmaya yönelik olarak Lagün Kitap Günleri’ni okurlarla buluşturuyoruz. Bu etkinlikte şairler, yazarlar, siyasetçiler ve gazetecilerle bir araya geleceğiz. Gelin; uzun zamandır hasretini çektiğimiz yaz aylarını, Küçükçekmece’de kitap kokusu ve sevdiğimiz yazarlarla karşılayalım. Tüm İstanbulluları Atakent Menekşe Parkı’nda gerçekleştireceğimiz Lagün Kitap Günleri’ne bekliyoruz ” diye konuştu.

İMZA GÜNLERİ, YAZAR BULUŞMALARI VE ATÖLYELER YAPILACAK

Kitap şenliği boyunca özellikle çocuk ziyaretçilerin faydalı ve eğlenceli vakit geçirebileceği karikatür, origami, yaratıcı yazarlık, dedektiflik, hikâye yazma, portre çizim, masal terapisi ve kişisel gelişim atölyeleri düzenlenecek. Yaklaşık 50 yayınevinin katılacağı etkinlikte; çevre, kadın, tarih, şehir, sanat, edebiyat, şiir, yaşam, gençlik, çocuklar ve sağlık, beslenme ve sinema konuları üzerinden söyleşiler gerçekleştirilecek. Kadınlar için de gastronomi yemek atölyesi düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183