Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu'dan SADAT reklamına sert açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de yapılan CHP grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, TV100'de katıldığı programda SADAT reklamının gösterilmesiyle ilgili çok sert açıklamalara imza attı. GAFİLLER, ŞEREFSİZLER, ÇAKALLAR... Güya beni tehdit ediyorlar. Sizin için geleceğiz diyorlar. Halkım beni iyi dinlesin. Tane tane anlatacağım. Vatandaşımız anlasın. Bu paramiliter artıklar daha büyük bir resmin sadece bir parçası. Her şeyin temelinde aslında tek bir şey var, para. Doymayacakları kadar para. Halkımızdan çalınan bu para ve bu parayı çalan 5'li çeteler var.

Bunların kod ismi 5'li. Bunlar binlerce. Kuruşu kuruşuna hesaplattım. Bu saray iktidarında devlet hazinesinden bunlar 418 milyar dolar para çaldılar. Tahsil edeceğim rakam budur ve defterinize yazın dedim. Önce benimle anlaşmak istediler. Kapıyı yüzlerine kapattım. Medya da bu işin içinde. Bunların hapislerden çıkıp mafya artıkları var. Medya ünlüleri var. Satın alınan gazetecileri, merkezleri var. Sürekli muhalif görünüp değirmenlerine su taşıyanlar var. Bilmedikleri bir şey var.

Bay Kemal asla yolundan dönmez. Kararımdan dönmedim. Silah ve suikast tehditleri. Uzun zamandır bu tehditler var. Gafiller, şerefsizler, çakallar, müptezeller siz mi beni korkutacaksınız. Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan. Gelin görüşelim.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183