Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Kerem Görsev ile Beşiktaş’ta caz dolu bir gece.

Uluslararası caz piyanistlerinden Kerem Görsev ve ekibi, Beşiktaş Festivali kapsamında dün akşam Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda sahne aldı Ülkemizde caz müziğin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasında büyük rol oynayan ve uluslararası caz festivallerinin aranan isimlerinden Kerem Görsev Quartet, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda konser verdi. Piyanoda Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman ve saksafonda Engin Recepoğulları’ndan oluşan Kerem Görsev Quartet, kendi bestelerinden oluşan repertuvarıyla konsere gelenlere caz dolu bir gece yaşattı.
 

Gecenin sonunda Kerem Görsev Quartet adına Beşiktaş Belediyesi'nin TEMA Vakfı'na bağışladığı fidan plaketi sanatçıya takdim edildi. Caz müziğin Beşiktaş'ın çok kültürlü yapısına yakıştığını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Türkiye’de ve dünyada çok sayıda önemli başarıya imza atan Kerem Görsev’i Beşiktaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk.” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşFestivalSanatCaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183