Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Kartal’da kadına şiddete karşı mücadele semineri

Kartal Belediyesi ve Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı iş birliği ile düzenlenen seminere belediye çalışanları katıldı. Mor Çatı gönüllüleri Zeynep Ekin Aklar ve Büşra Sünetci’nin konuşmacı olarak katıldığı seminer interaktif bir sunum eşliğinde soru-cevap şeklinde gerçekleştirildi.

MOR MASKELER DAĞITILDI

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminere kadın ve erkek belediye çalışanları katılarak,  ilgiyle takip etti. Seminere girişlerde çalışanlara Kartal Belediyesi’nin hazırlamış olduğu mor maskeler ve Mor Çatı Yayınevi’nin ‘Soru ve Yanıtlarla Erkek Şiddetine Karşı Kadın Dayanışması’ kitabı dağıtıldı.

BİRÇOK KONU KONUŞULDU

İki saat süren seminerde Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfının tarihçesi, kadına yönelik şiddetin nedenleri, şiddeti önleme yolları, toplumsal bilinç oluşturma, kadın hakları ve dayanışması ile ilgili birçok konu detayları ile ele alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183