Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Kartal’a, Cevizli Yaşam Merkezi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 2019 yılında göreve geldiği kısa süre içinde, ‘Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nın açılışını gerçekleştirmişti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı açılışta, Başkan İmamoğlu, ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin inşa sürecinde, İBB’nin yeni döneminde Kartal halkına destek olacağının sözünü vermişti.

KARTAL BELEDİYESİ VE İBB BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

Gelinen süreçte, Cevizli Yaşam Merkezi’nde, İBB ve Kartal Belediyesi inşa sürecinde beraber çalışıyor. Yetkililer, Neyzen Tevfik Meydanı’ndaki çalışmalarda olduğu gibi, ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin, en kısa zamanda Kartallılar’ın hizmetine açılacağını ifade ediyor.

“YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU, KREŞ, KONFERANS SALONU…”

Yaşam Merkezi, modern planıyla, Kartal’ın yeni cazibe merkezlerinden biri olmaya hazırlanıyor. İçinde bulunan; engelli merkezi, konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, yuvamız İstanbul çocuk etkinlik merkezi, aile danışmanlık ve eğitim merkezi, mahalle evi ve otopark alanlarıyla, Kartal halkının yeni yaşam merkezlerinden biri olacak.

“KARTAL’IN YAŞAM KONFORUNU YÜKSELTECEK BİR MERKEZ OLACAK”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek, “2019 yılında göreve geldiğimiz ilk günlerde, Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nın açılışını yapmıştık. Şimdi İBB ile beraber, yeni meydanımızın planları içinde olan ve Kartallı komşularımızın yaşam konforunu yükseltecek olan, ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin açılışı için gün sayıyoruz. Gönülden inanıyoruz ki, Kartal halkı bu yeni cazibe merkezini çok sevecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183